Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin belki de en büyük umudu o! Galatasaray maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'nin belki de en büyük umudu o! Galatasaray maçında oynayacak mı?

Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Manaj'ın sakatlık durumu, kaleci tercihleri ve maç öncesi hedefler hakkında bilgi veren Uygun, ayrıca hakemlerin performansıyla ilgili düşüncelerini de paylaştı.

Spor

11.05.2024, 20:23

Süper Lig yarışında Galatasaray Fenerbahçe ile arayı açınca sarı-lacivertliler şampiyonluk adına iddialarını devam ettirebilmeleri için sarı-kırmızılıların puan kaybına odaklanmış durumda. Sivasspor'un en etkili silahı olan Manaj için güncel sağlık durumu ise merak konusu oldu. Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun Manaj'ın sakatlığına yönelik açıklamalarda bulundu.

EMS Yapı Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. İşte Uygun'un açıklamalarının detayları:

Ali Koç'un teknik direktör adayı belli oldu! Seçim öncesi sürpriz Acun Ilıcalı gelişmesi Ali Koç'un teknik direktör adayı belli oldu! Seçim öncesi sürpriz... Haberi Görüntüle

MANAJ'IN DURUMU

Uygun, takımın golcü oyuncusu Rey Manaj'ın Konyaspor maçında aldığı darbe sonrası küçük bir sakatlık yaşadığını belirtti. Ancak Manaj'ın yarından itibaren antrenmanlara katılacağını ve sakatlığının ciddi olmadığını ifade etti. Ayrıca, Hakan Arslan'ın da koşulara başladığını söyledi.

Son dakika... Fenerbahçe'den bir kritik puan kaybı daha: Galatasaray'la fark 6'ya çıktı Son dakika... Fenerbahçe'den bir kritik puan kaybı daha: Galatasaray'la fark... Haberi Görüntüle

KALECİ TERCİHİ

Galatasaray maçında kaleci olarak Ali Şaşal Vural'a şans vereceklerini dile getiren Uygun, diğer kaleci Nikolic'in performansından da memnun olduklarını belirtti.

Galatasaray ile Fenerbahçe puanı eşit olunca ikili averaja mı genel averaja mı bakılır? Galatasaray ile Fenerbahçe puanı eşit olunca ikili averaja mı genel... Haberi Görüntüle

MAÇ ÖNCESİ HEDEFLER

Uygun, Galatasaray maçında puan veya puanlar almayı hedeflediklerini söyledi. Ligdeki puanların birbirine çok yakın olduğunu ve Avrupa kupalarına gitme mücadelesinde olduklarını ifade etti.

İsmail Kartal'ın en zor sınavı! Galatasaray'a karşı çıkaracağı oyuncular... İsmail Kartal'ın en zor sınavı! Galatasaray'a karşı çıkaracağı oyuncular... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Şampiyonluk yarışının kendilerini ilgilendirmediğini belirten Uygun, sadece kendi takımlarının başarısına odaklandıklarını kaydetti. Dört büyük takıma karşı çıktıkları maçlarda en üst seviyede mücadele ettiklerini ve performanslarını sahaya yansıtacaklarını vurguladı.

Galatasaray-Sivasspor ilk 11'ler belli oldu mu? GS-Sivas maçı saat kaçta? Galatasaray-Sivasspor ilk 11'ler belli oldu mu? GS-Sivas maçı saat kaçta? Haberi Görüntüle

HAKEMLERİN PERFORMANSI

Uygun, hakemlerin performansıyla ilgili düşüncelerini paylaşarak, hakemlerin kalitelerini yükseltmelerini beklediklerini ifade etti. Hakemlerin daha adil ve hakkaniyetli yönetmesi gerektiğini vurguladı.

Beşiktaş'ın gözdesinde müjde: Sezon sonunda boşa çıkıyor Beşiktaş'ın gözdesinde müjde: Sezon sonunda boşa çıkıyor Haberi Görüntüle

ANTRENMAN VE HAZIRLIKLAR

Sivasspor'un maç öncesi hazırlıklarının devam ettiğini belirten Uygun, antrenmanların iyi geçtiğini ve takımın maça hazır olduğunu söyledi. Yarın yapılacak antrenmanla hazırlıkların devam edeceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading