Yandex Metrica

Beşiktaş'ın gözdesinde müjde: Sezon sonunda boşa çıkıyor

Beşiktaş'ın gözdesinde müjde: Sezon sonunda boşa çıkıyor

Bir dönem Beşiktaş forması giye ve sıkça Süper Lig ekipleriyle anılan Anderson Talisca'dan taliplerine müjdeli haber geldi. Al Nassr'da top koşturan yıldız yabancı futbolcu kontenjanı nedeniyle gözden çıkarıldı. İşte detaylar...

Spor

18.05.2024, 01:10

Arabistan ekiplerden Al Nassr'da forma giyen Talisca, yeni sezonda takımına veda edebilir. Bunun üzerine Beşiktaş'ın transfer listesinde olan yıldız futbolcu için harekete geçilmesi bekleniyor. 

PFDK'dan ceza rekoru: Tam 116 milyon TL PFDK'dan ceza rekoru: Tam 116 milyon TL Haberi Görüntüle

TALISCA İÇİN TEKLİF BEKLEİYOR

Gazeteci Rudy Galetti, Anderson Talisca'nın yabancı futbolcu listesinde yer açmak için Al Nassr'dan ayrılacağını söyledi.

Arabistan ekibi, adı her transfer döneminde Süper Lig takımlarıyla anılan yıldız futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağını aktardı.

Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Haberi Görüntüle

4 BÜYÜKLER PEŞİNDE

Siyah beyazlılar olmak üzere 4 büyüklerin peşinde olduğu Brezilyalı futbolcu için ilk kimin temasa geçeceği merak konusu oldu.

Formula 1'de sıradaki heyecan: Macaristan Grand Prix Formula 1'de sıradaki heyecan: Macaristan Grand Prix Haberi Görüntüle

TALISCA'NIN PERFORMANSI

Beşiktaş ekibiye 2 sezon kiralık olarak oynatan Talisca, Al Nassr formasıyla bu sezon 28'i ilk 11 olmak üzere 31 maça çıktı. 30 yaşındaki yıldız bu karşılaşmalarda 26 gol ve 6 asistlik bir perfromans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading