Yandex Metrica

Caner Erkin, Çaykur Rizespor'a gidecek mi? İşte gönlündeki takım

Caner Erkin, Çaykur Rizespor'a gidecek mi? İşte gönlündeki takım

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği ve Çaykur Rizespor'la anlaştığı iddia edilen Caner Erkin'in yeni adresi belli oluyor.

Spor

23.01.2024, 17:47

TRHABER - ÖZEL / RECEP KIYATSIL

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın sistemine uymadığı gerekçesiyle kadro dışı kalan Caner Erkin'in yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyor.

Semih'in talipleri artıyor! Kırmızı-beyazlılar da sırada Semih'in talipleri artıyor! Kırmızı-beyazlılar da sırada Haberi Görüntüle

BAŞKAN DURUMUNU SORDU

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak ile temasa geçip milli futbolcunun durumunu sordu. Caner Erkin'i kadrosuna katmak isteyen Çaykur Rizespor, milli futbolcunun menajeriyle pazarlık halinde.

Galatasaray'ı arşa taşıdılar! Son 7 haftada Okan Buruk'un en tehlikeli 3 silahı... Galatasaray'ı arşa taşıdılar! Son 7 haftada Okan Buruk'un en tehlikeli... Haberi Görüntüle

CANER'İN İLK TERCİHİ RİZE

Adı Galatasaray'la anılan Caner Erkin'in de gönlü Çaykur Rizespor'da. Fenerbahçe'den ve Beşiktaş'tan takım arkadaşı olan Gökhan Gönül'le yeniden bir araya gelmek isteyen Caner Erkin'in son durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak.


Loading