Yandex Metrica

Sitede Ara

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'ye meydan okudu!

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'ye meydan okudu!

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçı öncesi sert açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Eğer Kayserispor şampiyon olmuyorsa kimin şampiyon olduğunun bizim için bir önemi yok" dedi ve arkasından da meydan okuduğunu resmen açıkladı.

Spor

14.05.2024, 21:35

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesinde sert bir açıklama yaptı. Yılmaz, "Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında olması veya geçen hafta kaybettiği puan bizim için önemli değil. Eğer Kayserispor şampiyon olmuyorsa kimin şampiyon olduğunun bizim için bir önemi yok" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den genç yıldız avı! Amerika'yı golleriyle sallamıştı! Fenerbahçe'den genç yıldız avı! Amerika'yı golleriyle sallamıştı! Haberi Görüntüle

TAKIMIN DURUMU VE HEDEFLER

Kayserispor'un hedeflerine uygun bir şekilde mücadele edeceklerini vurgulayan Yılmaz, "Kesinlikle korkmadan, Kayserispor'a yakışır bir şekilde kendimize güvenerek, inanarak bir meydan okumaya gideceğiz" şeklinde sarı-lacivertlilere gözdağı verdi. Yılmaz, takım içinde oluşan iyi bir arkadaşlık ortamına da dikkat çekti ve oyuncularına güvendiğini belirtti.

Fenerbahçe'den ilk imza geliyor! Levent Mercan ile anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'den ilk imza geliyor! Levent Mercan ile anlaşma sağlandı! Haberi Görüntüle

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Futbolculardan Mehdi Bourabia, maçın önemine dikkat çekerek, ligde kalabilmek için puanlara ihtiyaçları olduğunu belirtti ve en iyi skoru almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Otabek Shukurov ise Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu kabul ederek, deplasmandan puanla dönmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading