Yandex Metrica

Semih'in talipleri artıyor! Kırmızı-beyazlılar da sırada

Semih'in talipleri artıyor! Kırmızı-beyazlılar da sırada

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerinin ilgisini çekiyor. Arsenal'in ardından Tottenham ve West Ham'un da peşine düştüğü genç golcü için transfer piyasası hareketlendi.

Spor

03.05.2024, 10:44

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Premier Lig ekibi Arsenal'in ardından Tottenham ve West Ham'ın da transfer listesine eklediği genç golcü için büyük bir transfer savaşı başladı.

Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Haberi Görüntüle

DEĞERİ HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYOR

Beşiktaş formasıyla bu sezon Süper Lig'de 20 maça çıkan Semih Kılıçsoy, 10 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca, genç oyuncunun A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosunda yer alması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Lig'e çıkan takımları tebrik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Lig'e çıkan takımları tebrik etti Haberi Görüntüle

TRANSFER SÖYLENTİLERİ DEVAM EDİYOR

Beşiktaş'ın genç yeteneği için İngiliz ekiplerinin yanı sıra Sevilla, Atletico Madrid ve Leipzig'in de ilgisi olduğu belirtiliyor. Ancak son olarak Arsenal'in devreye girmesiyle transfer piyasasında büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Federasyon Şenol Güneş'i resmen açıkladı: Başa geçmesi an meselesi Federasyon Şenol Güneş'i resmen açıkladı: Başa geçmesi an meselesi Haberi Görüntüle

30 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy için 30 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli bekliyor. Genç golcünün potansiyeli ve performansı, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Türkiye Kupası maçında VAR tepkisi: Başka hakem bulamadınız... Türkiye Kupası maçında VAR tepkisi: Başka hakem bulamadınız... Haberi Görüntüle

TRANSFER SAVAŞI DEVAM EDİYOR

Arsenal'in yanı sıra Tottenham ve West Ham'ın da genç golcüyü kadrolarına katmak için mücadele ettiği bildiriliyor. Beşiktaş'ın bu transferden elde edeceği gelir, kulübün mali açıdan da elini oldukça güçlendirecek.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading