Yandex Metrica

Sitede Ara

Real Madrid-Bayern Münih maçı şifresiz TV8,5'ta mı yayınlanacak?

Real Madrid-Bayern Münih maçı şifresiz TV8,5'ta mı yayınlanacak?

Real Madrid ile Bayern Münih arasında oynanan ilk maç 2-2'lik skorla sona ermişti. Dev karşılaşmanın rövanşı ise bu kez İspanya'da oynanacak. Futbol severlerin gözü Santiago Bernabeu'da olacak. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı ise spor severler tarafından yakından takip ediliyor. Peki Real Madrid-Bayern Münih maçı şifresiz TV8,5'ta mı yayınlanacak?

Spor

18.05.2024, 12:17

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçları için geri sayım başladı. Real Madrid-Bayern Münih arasında oynan ilk maçta iki takımda birbirine üstünlük sağlamamıştı. Turu geçecek olan takım bu akşam belli olacak. Real Madrid bu akşam kendi sahasında Almanya'nın zorlu takımlarından Bayern Münih'i ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi'nde 6 şampiyonluğu bulunan Bayern Münih ile bu kupayı 14 kez müzesine götüren Real Madrid karşılaşacak. 

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman? Biletleri satışa çıktı mı, kaç lira? Beşiktaş-Trabzonspor maçı için Passolig gerekli mi? Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman? Biletleri satışa çıktı mı,... Haberi Görüntüle

REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH MAÇI ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

Real Madrid-Bayern Münih maçı, 8 Mayıs Çarşamba akşamı TV8.5 ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek. Santiago Bernabeu'da hangi takımın finale yükseleceği büyük bir heyecanla takip edilecek. Karşılaşma dünyanın pek çok kanalından da canlı olarak yayınlanacak. 

Beşiktaş'ın yeni hocası kim olacak? Hasan Arat'ın listede 5 isim var! Beşiktaş'ın yeni hocası kim olacak? Hasan Arat'ın listede 5 isim... Haberi Görüntüle

REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN?

Karşılaşma Santiago Bernabeu'da 8 Mayıs'ta saat 22:00’da başlayacak.

Beşiktaş son dakika transferini resmen açıkladı Beşiktaş son dakika transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

KAZANAN TAKIM HANGİ TAKIMLA EŞLEŞECEK?

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid - Bayern Münih eşleşmesinden üst tura çıkan takım Dortmund - PSG eşleşmesinin kazananıyla finalde karşılaşacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Loading