Yandex Metrica

Sitede Ara

Mert Hakan Yandaş takımdan ayrılıyor mu? Menajerinden ayrılık konuşması

Mert Hakan Yandaş takımdan ayrılıyor mu? Menajerinden ayrılık konuşması

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Fenerbahçe'de gelecek sezon çalışmaları devam ediyor. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın geleceği merak konusu olurken Konyaspor maçınının ardından menajeri ayrılık iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Spor

14.05.2024, 11:53

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, Sivasspor ve Konyaspor maçlarında aldığı puan kayıplarıyla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü.

Sarı lacivertli ekip, söz verdikleri şampiyonluk için çıkmaza girdi. Öte yandan gelecek sezon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, gelecek yıldızların yanı sıra takımdan gidecek oyuncularla gündem olmaya başladı.

2020 yılında Fenerbahçe forması giyen orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Geleceği merak konusu olan Yandaş'ın Samandıra tesislerinde Serdar Aziz ile tartışma yaşadığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Konyaspor'la 0-0 berabere kalarak şampiyonluk ihtimalini mucizelere bıraktığı karşılaşmada da Edin Dzeko ile saha içinde kısa süreli bir tartışma yaşamıştı.

Sarı lacivert formansıyla 25 maça çıkan Yandaş, 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 

Şampiyonluğun kaderini belirleyecek sınır! Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 13 oyuncu olmayabilir Şampiyonluğun kaderini belirleyecek sınır! Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 13 oyuncu... Haberi Görüntüle

SEÇİMDEN SONRA NETLİK KAZANACAK

Mert Hakan Yandaş'ın, menajeri Ahmet Bulut, ayrılık iddialarıyla ilgili konuştu.

Kontraspor'a konuşan Bulut, "Böyle haberlerin yapılması doğal. Daha çok erken. Fenerbahçe'de seçim var, hiçbir şey belli değil." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'u beklemedi! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığını resmen açıkladı! Ali Koç'u beklemedi! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığını resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'DEN TALİPLERİ VAR

Öte yandan, Başakşehir ve Ankaragücü'nün Mert Hakan Yandaş ile ilgilendiği, tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe'deki durumunun netleşmesinin halinde hamle yapacağı öne sürüldü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading