Yandex Metrica

Şampiyonluğun kaderini belirleyecek sınır! Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 13 oyuncu olmayabilir

Şampiyonluğun kaderini belirleyecek sınır! Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 13 oyuncu olmayabilir

Süper Lig'in heyecan dolu derbisi öncesinde Galatasaray ve Fenerbahçe'den toplam 13 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ezeli rekabetin yaşanacağı maçta takımlar, kritik isimlerinin cezalı duruma düşmemesi için dikkatli olacak.  

Spor

16.05.2024, 16:51

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde iki takım da sarı kart ceza sınırıyla karşı karşıya.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Haberi Görüntüle

GALATASRAY'DA 7 OYUNCU RİSKTE

Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Mourinho'nun gözüne giremeyen iki isim: O bölgeye transfer istedi Mourinho'nun gözüne giremeyen iki isim: O bölgeye transfer istedi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE 6 OYUNCU SINIRDA

Fenerbahçe cephesinde de 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında. Cengiz Ünder, Edin Dzeko, Rodrigo Becao, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu ve Michy Batshuayi, kart görmeleri halinde Galatasaray derbisinde takımlarını yalnız bırakacak.

Galatasaray, Wendel'e çok yakın! Zenit beklediği transferde finalde Galatasaray, Wendel'e çok yakın! Zenit beklediği transferde finalde Haberi Görüntüle

EZELİ REKABET ÖNCESİ GERİLİM ARTIYOR

Her iki takımın da önemli isimlerinin ceza sınırında olması, derbinin gerginliğini artırıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe, kritik maç öncesinde disiplinli bir oyun sergilemeye ve kart cezalarından kaçınmaya odaklanacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading