Yandex Metrica

Ali Koç'u beklemedi! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığını resmen açıkladı!

Ali Koç'u beklemedi! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığını resmen açıkladı!

Fenerbahçe başkan adaylığı için ismi geçen Sadettin Saran, geçtğimiz günlerde Ali Koç'a  cuma gününe kadar süre vererek, "Diğer durumda, pazartesi gününden itibaren, şartsız olarak kulübümüzü yönetmeye talip olduğumuzu ilan edeceğiz" dedi. Ancak Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Saran'ın aday oalcağını duyurdu. İşte detaylar...

Spor

16.05.2024, 19:32

Fenerbahçe Spor Kulübü, Haziran ayında seçimli genel kurul toplantısı gerçekleştirerek yeni başkanını seçecek.

Buna göre başkanlık seçiminde birçok isim ortaya atıldı. Mevcut başkan Ali Koç'un hala adaylığını açıklamaması dikkat çekerken flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe başkan adayı olarak ismi geçen Sadettin Saran'ın gerekli belgeleri toplayarak aday olucağını resmen duyurdu.

Beşiktaş o oyuncunun biletini kesti Beşiktaş o oyuncunun biletini kesti Haberi Görüntüle

ADAYLIĞINI DUYURDU

Musturoğlu şu ifadeleri kullandı:  "Saadettin Saran'ın başvurusu bizden evvel yapılmış divan kuruluna. Biz inceledik dosyayı, hem yüksek divan kurulu hem sicil kurumundan geçirilmiş. Elimizde bitirilmiş bir süreç var. Saadettin Saran, resmi bir aday. Altında önerenlerin olduğu 500'den fazla imzası var." böylelikle Saran'ın adaylığını resmen açıklamış oldu.

Cimbom'da şok ayrılık! İtalyan basını duyurdu: Evi bile hazır Cimbom'da şok ayrılık! İtalyan basını duyurdu: Evi bile hazır Haberi Görüntüle

SADETTİN SARAN NE DEMİŞTİ?

Saran, futbol takımının aldığı kötü sonuçların ardından şampiyonluk şansının zora girdiğini de vurgulayarak,  "Bu durumun kulübümüz içindeki akbaba kültürünü nasıl heveslendirdiği de dikkate alınırsa, Sayın Başkanın devam edip etmemesi ile ilgili artık bir karar verme zorunluluğu daha da büyük bir önem kazanmaktadır.

Mertens Galatasaray'dan ayırılıyor mu? İşte sarı kırmızılılar planı Mertens Galatasaray'dan ayırılıyor mu? İşte sarı kırmızılılar planı Haberi Görüntüle

CUMA GÜNÜNE KADAR ADAY OLMAZSA...

Değerli camiamıza, bugüne kadar maddi manevi büyük fedakarlıklar yapan Sayın Başkanımıza, kamuoyuna, sözümüzün arkasında durma kararlılığımız nedeniyle bizlere korkak diyenlere bu vesileyle sesleniyoruz, Sayın Başkanımız cuma gününe kadar aday olma yönünde bir irade ortaya koyarsa, sözümüzün gereği, başkanımız lehine seçimlerden çekileceğiz ve başkanımızın önderliğinde kulübümüzü maddi manevi desteklemeyi sürdüreceğiz.

Harry Kane'e kene gibi yapışan lanet! Ne yaparsa yapsın şampiyonluk göremiyor Harry Kane'e kene gibi yapışan lanet! Ne yaparsa yapsın şampiyonluk... Haberi Görüntüle

''ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRACAĞIZ''

Diğer durumda, pazartesi gününden itibaren, şartsız olarak kulübümüzü yönetmeye talip olduğumuzu ilan edecek; Türk spor tarihinin en hazır yönetimi olma iddiamız ve süre sabır istemeden derhal başarı hedefimize odaklanarak çalışmalarımızı hızlandıracağız." ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading