Yandex Metrica

Abdullah Avcı finalin keyfinde: Benim için futbol şöleni

Abdullah Avcı finalin keyfinde: Benim için futbol şöleni

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde takımın durumu ve sakat oyuncular hakkında bilgi verdi. Avcı, Trezeguet ve Pepe'nin son durumları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Spor

20.05.2024, 17:36

Trabzonspor, 23 Mayıs Perşembe günü Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finali için hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürüyor. Antrenmanın ilk 30 dakikası basına açık olarak gerçekleşti ve teknik direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Haberi Görüntüle

"TAKIMIN HAVASI ÇOK İYİ"

Avcı, takımın moral ve motivasyonunun yüksek olduğunu belirterek, "Güzel bir gün yaşıyoruz ve haftaya iyi başladık. Umarım bu şekilde devam eder. İlk hedefimize ulaştık, zor ve inişli çıkışlı yollardan sonra bu başarıyı elde ettik. Trabzonspor, Türkiye Kupası'nı daha önce 9 kez kazandı ve bu Perşembe günü bunu 10. kez kazanmak istiyoruz" dedi.

Mourinho, Lugano maçı öncesi iddalı konuştu: 'Kazanmak için geldik, rövanşı düşünmüyorum' Mourinho, Lugano maçı öncesi iddalı konuştu: 'Kazanmak için geldik, rövanşı... Haberi Görüntüle

FİNAL MAÇI İÇİN HAZIRLIKLAR

Takımın son haftalardaki performansını değerlendiren Avcı, "Geçen hafta Başakşehir maçında oyuncularımızın konsantrasyonu çok yüksekti. Planımıza sadık kalarak hızlı, sert ve doğru zamanlarda müdahalelerde bulundular. Bu performansla final maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncularımızın sağlık durumlarını yakından takip ediyoruz ve risk değerlendirmesi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Haberi Görüntüle

"ŞEHRİN VE CAMİANIN KUPA MORALİNE İHTİYACI VAR"

Türkiye Kupası'nın Trabzonspor için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Avcı, "Bu kupa, şehir ve camia için çok önemli. Geçen hafta U19 finalinde de bu duyguyu yaşadık. Finaller, kazanmak kadar deneyim kazanmak açısından da değerlidir. Çalıştığım her kategoride oyunu ve oyuncuları geliştirmeye çalıştım ve bu çabalarımızın taçlanmasını istiyorum. Trabzonspor için bu kupayı kazanmak bu yıl çok anlam ifade ediyor" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk eleme turu sona erdi Şampiyonlar Ligi'nde ilk eleme turu sona erdi Haberi Görüntüle

"FUTBOL ŞÖLENİ OLARAK GÖRÜYORUM"

Perşembe günü oynanacak maçın festival havasında geçmesini dileyen Avcı, "Olimpiyat Stadı'nın bize uğurlu olup olmadığını bilmiyorum ama ben bu maça bir futbol şöleni olarak bakıyorum. Taraftarların desteği bizim için çok önemli. Trabzonspor taraftarının desteğiyle neler yapabileceğimizi biliyoruz" dedi.

Elif Berra Gökkır'dan tarihi başlangıç! Paris 2024 Olimpiyatlarında en iyi derece Elif Berra Gökkır'dan tarihi başlangıç! Paris 2024 Olimpiyatlarında en iyi... Haberi Görüntüle

TREZEGUET VE PEPE'DE SON DURUM

Sakatlıkları bulunan oyuncular hakkında bilgi veren Avcı, "Trezeguet ve Pepe'nin durumları planladığımız şekilde ilerliyor. Uğurcan Çakır bugün salonda çalıştı, Fernandez'in durumu ise yarın netleşecek" dedi.

Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre sistemi nedir? Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre... Haberi Görüntüle

FİNAL MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Bordo-mavililer, final maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Abdullah Avcı, teknik ekibiyle birlikte takımın en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak için çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Trabzonspor, Perşembe günü oynanacak final maçı öncesinde son antrenmanlarını yaparak maça hazır hale gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading