Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! Salih Özcan transferinde son durum

Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! Salih Özcan transferinde son durum

Trendyol Süper Lig'de beklentilerin gerisinde kalan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda finale yükselen taraf olmayı başardı. Öte yandan gelecek sezon çalışmalarını hız kesmeden sürdüren siyah beyazlı ekip, orta saha hattında önemli değişiklikler yapma hazırlanıyor. Almanya ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Türk uyruklu Salih Özcan'ı gözüne kestiren Beşitaş yönetiminin harekte geçtiği öne sürüldü. İşte o iddialar..

Spor

09.05.2024, 20:44

Süper Lig'de rakiplerin gerisinde bulunan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda finale yükselen ilk takım oldu.

Bu akşam oynanacak Karagümrük, Trabzonspor maçının ardından Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın rakibi belli olacak.

Ligin bitmesine 3 hafta kala siyah beyazlı ekip, yaz transfer dönemi için hazırlıklarına başladı. İlk olarak teknik direkötür adaylarıyla temasa geçen Başkan Hasan Arat, yerli hocalarla görüşmelerini sürdürüyor.

Bu süreçte takımdan gidecek oyuncular merak konusu olurken transfer listesindeki isimlerde dikkat çekmeye devam ediyor.

Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu Haberi Görüntüle

SALİH ÖZCAN HAMLESİ

Alman ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen 26 yaşındali Salih Özcan'a Beşiktaş'ın talip olduğu iddia edildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, orta saha oyuncusu Salih özcan için resmi temaslara başladı. Önümüzdeki sezon çalışmalarına büyük önem veren Arat ve ekibinin bu transfere yoğunlaştığı aktarıldı.

Kartal'dan bomba transfer! Sambacı için harekete geçti Kartal'dan bomba transfer! Sambacı için harekete geçti Haberi Görüntüle

PERFORMANSI

Salih Özcan bu sezon, 32 maça çıktı. Gol veya asist katkısı yapamadı. Genç futbolcunun piyasa değeri ise 13 milyon euro olarak belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading