Yandex Metrica

Sitede Ara

Inter'in Hakan'ı! Resmen kulübü fethetti

Inter'in Hakan'ı! Resmen kulübü fethetti

İtalya'nın köklü kulüplerinden Inter'in başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, nisan ayında gösterdiği performansla ayın futbolcusu seçildi.

Spor

09.05.2024, 17:40

Serie A'nın önemli takımlarından Inter'in bünyesinde yer alan Hakan Çalhanoğlu, nisan ayında sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

Ali Koç talep etti! Sadettin Saran görüşme odasına: Başkan adaylığı için kritik temas Ali Koç talep etti! Sadettin Saran görüşme odasına: Başkan adaylığı... Haberi Görüntüle

INTER, HAKAN ÇALHANOĞLU'NU ONURLANDIRDI

Inter Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Çalhanoğlu'nun nisan ayının en iyi oyuncusu seçildiği duyuruldu. "5 maçta 4 gol. Hakan Çalhanoğlu nisan ayının en iyi oyuncusu seçildi." ifadeleriyle duyurulan bu başarı, oyuncunun katkılarını bir kez daha ön plana çıkardı.

Fatih Terim Panathinaikos'tan kovuldu mu, istifa mı etti? Fatih Terim Panathinaikos'tan kovuldu mu, istifa mı etti? Haberi Görüntüle

BELİRLEYİCİ ANLAR

Milli futbolcu, Udinese ve Cagliari maçlarında kaydettiği 1'er golle takımına destek olurken, özellikle Torino karşılaşmasında attığı 2 golle Inter'e önemli bir galibiyet kazandırdı.

Dev derbinin VAR hakemi belli oldu! İşte o hakem... Dev derbinin VAR hakemi belli oldu! İşte o hakem... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Inter forması altında 38 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, 15 gol ve 3 asistlik performansıyla takımına değerli katkılarda bulundu. Kendisinin nisan ayında sergilediği üst düzey performans, Inter'in başarı grafiğini yükseltti.

Inter'in paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading