Yandex Metrica

Bayern Münih-Real Madrid maçında Arda Güler oynayacak mı?

 UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi'nde kazandığı 14 kupayla tarihin en başarılı takımı olan İspanya ekibi Real Madrid, Bayern Münih'i evinde yenerek saha avantajını elde etmek istiyor. Zorlu mücadelenin ne zaman, saat kaçta oynanacağı merak edilirken milli futbolcu Arda Güler'in oynayıp oynamayacağınıda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Bayern Münih-Real Madrid maçı ne zaman? Arda Güler oynayacak mı?

Spor

08.05.2024, 00:03

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında turnuvanın en başarılı takımı Real Madrid deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Yarı final maçının ilk maçında deplasmanda Bayern Münih'e konuk olacan Real Madrid, rakibini evinde yenerek saha avantajını elde etmek istiyor.

Milli futbolcu Arda Güler'in son oynanan Socieadad karşısında kaydettiği golden sonra Bayern Münih maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu olmaya başladı. Peki, Bayern Münih-Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı?

Inter'in Hakan'ı! Resmen kulübü fethetti Inter'in Hakan'ı! Resmen kulübü fethetti Haberi Görüntüle

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

30 Nisan Salı günü (bugün) Bayern Münih, Real Madrid ile Allianz Arena'da karşı karşıya gelecek.

Saat 22.00'da başlayacak olan kritik mücadele, TV8,5'tan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'a göz kırptı! Serbest kalma bedeli... Beşiktaş'a göz kırptı! Serbest kalma bedeli... Haberi Görüntüle

MAÇIN MUHTEMEL 11'LERİ

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Kim Min-Jae, Dier, Davies, Laimer, Goretzka, Müller, Choupo-Moting, Guerreiro, Kane.

Real Madrid:Lunin, Vazquez, Tchouameni, Rudiger, Mendy, Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham, Rodrygo (Brahim Diaz), Vinicius Junior

Trabzonspor'un eski futbolcusu için akılalmaz iddia: Kendisini isteyen takıma ikizini yolladı: Teste sokulacak Trabzonspor'un eski futbolcusu için akılalmaz iddia: Kendisini isteyen takıma ikizini... Haberi Görüntüle

TURNUVANIN EN BAŞARILI TAKIMI REAL MADRİD

Avrupa'nun en önemli turnuvasının ilk yarı final maçında, 14 kupayla organizasyon tarihinin en başarılı takımı İspanya temsilcisi Real Madrid sahne alacak.

75. Yıl Hipodromu'nda yürekleri ağza getiren kaza! Attan düşen iki jokey ölümden döndü 75. Yıl Hipodromu'nda yürekleri ağza getiren kaza! Attan düşen iki... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Arda Güler, Real Madrid kariyerinde geçtiğimiz hafta ilk kez bir lig maçına 11'de başlama heyecanı yaşadı. Real Sociedad karşısında 29. dakikada ağları havalandırarak takımını 1-0 öne geçiren milli futbolcu tarihe geçti.

Arda Güler'in Bayern Münih maçında yedeklerde yer alması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading