Yandex Metrica

26 Mayıs Konyaspor- Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar?

26 Mayıs Konyaspor- Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar?

Süper Lig'in son haftasında heyecanla beklenen karşılaşmalardan biri Konyaspor- Galatasaray maçı oldu. Düşme hattında bulunan Konyaspor sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Derbide Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Cimbom 1 puanın peşine düşürken Konyaspor ligde kalma mücadelesi verecek. Şampiyonun belli olacağı karşılaşmanın biletleri futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. İşte Konyaspor- Galatasaray maçı biletleri hakkında merak edilenler...

Spor

22.05.2024, 01:10

Türk futbolunda nefesleri kesecek son hafta maçları aynı gün aynı saatte oynanacak. 26 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe evinde İstanbulspor ile karşılaşırken lider Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşışacak.

Derbide puan kaybı yaşayan Galatasaray, 24. şampiyonluğunu ilan etmek için 1 puana peşinde koşarken Konyaspor Süper Lig'e tutunmak için tüm kozlarını ortaya koyacak.

Son hafta maçını canlı izlemek isteyen taraftar grupları Konyaspor- Galatasaray maçı biletlerinin ne zaman satışa çıkacağını araştırmaya başladı. 

Resmi açıklama geldi! Galatasaray Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzaladı: İşte maliyeti Resmi açıklama geldi! Galatasaray Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzaladı:... Haberi Görüntüle

KONYASPOR GALAYASARAY MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Maçın sonunda şampiyon belli olurken küme düşecek takımlarda netlik kazanacak. Futbolseverler nefes kesen karşılaşmanın maç biletlerinin ne zaman satışa çıkacağını araştırmaya başladı.

Passo platformu üzerinden satışa sunulacak olan Konyaspor - Galatasaray maç biletleri için henüz net bir tarih belirlenmemiştir.

Koçlar, Fenerbahçe- Kalamış Yat Limanı'nı alıyor! Koçlar, Fenerbahçe- Kalamış Yat Limanı'nı alıyor! Haberi Görüntüle

KONYASPOR- GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Konyaspor, 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da kendi sahasında Galatasaray ile karşılaşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading