Yandex Metrica

Aziz Yıldırım Yüksek Divan Kurulu seçimine katılacak! Aziz Yıldırım Başkan adayı olacak mı?

Aziz Yıldırım Yüksek Divan Kurulu seçimine katılacak! Aziz Yıldırım Başkan adayı olacak mı?

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimi yarın yapılacak. Sarı lacivertliler Nihat Tokat, Şekip Mosturoğlu ve Sevil Becan adayları arasında bir seçim yapacakken flaş bir gelişme yaşandı. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu seçim toplantısına katılma kararı aldığı öne sürüldü. Peki,  Aziz Yıldırım Başkan adayı olacak mı? İşte detaylar...

Spor

04.05.2024, 10:28

27 Nisan Cumartesi (yarın) Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak ve saat 10.00'da başlayacak toplantıda, Fenerbahçeliler, Yüksek Divan Kurulu başkanını seçecekler.

Galatasaray'ın vazgeçilmez ismi Okan Buruk imzayı atıyor! İşte sözleşme detayları... Galatasaray'ın vazgeçilmez ismi Okan Buruk imzayı atıyor! İşte sözleşme detayları... Haberi Görüntüle

3 ADAY VAR

Yüksek Divan Kurulu başkan adayları arasında Aziz Yıldırım'ın destekçisi Şekip Mosturoğlu, Nihat Tokat ve Sevil Becan ile yarışacak.

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte o hakem yönetecek! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte o hakem yönetecek! Haberi Görüntüle

SON DAKİKA!

Bu süreçte son dakika bir gelişme yaşandı. Aziz Yıldırım yarın yapılacak Yüksek Divan Kurulu seçimine katılma kararı aldı.

31 Mart 2024 tarihine kadar aidatlarını ödemiş, geçmiş aidat borcu bulunmayan tüm Yüksek Divan Kurulu üyelerinin katılabileceği toplantıda, giriş kartları saat 09.00'dan itibaren teslim edilmeye başlayacak.

Oy kullanma işleminin saat 15.00'e kadar süreceği toplantıda daha sonra oy sayımı işlemine geçilecek ve adayların oyları açıklanacak.

Amedspor'dan Aziz Yıldırıma çağrı: Gel başkan ol! Aziz Yıldırım Amedspor'a başkan olacak mı? Amedspor'dan Aziz Yıldırıma çağrı: Gel başkan ol! Aziz Yıldırım Amedspor'a... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA ÜYELERLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde başkan adayı Şekip Mosturoğlu, Ankara'da üyelerle bir araya geldi.

Ankara Atlıspor Kulübü'nde gerçekleştirilen toplantıya eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, çok sayıda yüksek divan kurulu ve genel kurul üyesi ile davetliler katıldı.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM'A YOĞUN İLGİ

Organizasyona katılan Aziz Yıldırım'a üyeler yoğun ilgi gösterdi.

Aziz Yıldırım, sohbet ettiği davetlilerin fotoğraf çektirme isteğini de kırmadı.

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli halterci Halil Mutlu da geceye katılarak Şekip Mosturoğlu ve Aziz Yıldırım'la sohbet etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading