Yandex Metrica

TFF'den Hatayspor'a haciz iddialarına jet yalanlama

TFF'den Hatayspor'a haciz iddialarına jet yalanlama

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, Hatayspor'a yapılan haciz iddialarını yalanladı. TFF, konuyla ilgili açıklamada bulunarak haberleri kesin bir dille reddetti.

Spor

17.05.2024, 04:26

Atakaş Hatayspor'un zorlu günler geçirdiği dönemde ortaya atılan haciz iddiaları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri tarafından yalanlandı. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na özel açıklama yapan TFF yetkilileri, iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Amedspor ilk transferini duyurdu! Süper lig'den geliyor Amedspor ilk transferini duyurdu! Süper lig'den geliyor Haberi Görüntüle

TFF'DEN HACİZ GÖNDERİLMEDİ

Gün içerisinde medyaya yansıyan haberlerde, Hatayspor'a TFF tarafından haciz gönderildiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Ancak TFF yetkilileri, bu iddiaların doğru olmadığını ve kesinlikle haciz gönderilmediğini vurguladılar.

EURO 2024 ne zaman başlayacak? Türkiye'nin Euro 2024 grubunda hangi takımlar var? EURO 2024 ne zaman başlayacak? Türkiye'nin Euro 2024 grubunda hangi... Haberi Görüntüle

TFF YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından haciz gönderildiği iddiaları, TFF yetkililerince yalanlandı. TFF yetkililerinin Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu aktardığı bilgiye göre, "Kesinlikle biz oraya haciz göndermedik. Külliyen yalan. Hatayspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait olan otelde konaklamıştır. Sadece bizim sahamızı kullanmıştır. Bizimle hiçbir alakası yoktur. Gerekli hukuki işlemleri yapacağız." şeklinde konuştu.

TFF'den resmi açıklama gelmesi bekleniyor...

Hakim Ziyech Galatasaray'dan ayrılacak mı? Ziyech hangi takıma gidecek? Hakim Ziyech Galatasaray'dan ayrılacak mı? Ziyech hangi takıma gidecek? Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Atakaş Hatayspor'un mali sıkıntılarla boğuştuğu bir dönemde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Riva Tesisleri'nde gerçekleştirdiği kamp sürecinde konaklama ücretini ödeyemeyen kulübe haciz gönderdiği iddiasıyla medyaya yansımıştı. Şu ana kadar 4 milyon 994 bin TL'lik konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor'a haciz işlemi yapıldığı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizden konaklama için 5 milyon TL'ye yakın bir para istediler. Ardından biz ödeme yapamayınca kulübe haciz gönderdiler. Biz oraya depremzede misafir olarak gitmiştik" ifadelerini kullanmıştı.

Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler de, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada takımın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmiş ve "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi?" şeklinde konuşmuştu.

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler

Kardeşler ayrıca, "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan hoca sayesindedir" açıklamasını yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading