Yandex Metrica

SON DAKİKA | UEFA yarı finalin düdüğünü Halil Umut Meler'e verdi

SON DAKİKA | UEFA yarı finalin düdüğünü Halil Umut Meler'e verdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin heyecan dolu yarı finalinde Club Brugge ile Fiorentina arasındaki karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Türk hakem Meler, Jan Breydel Stadı'nda gerçekleşecek müsabakada düdük çalacak.

Spor

07.05.2024, 08:45

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin nefes kesen yarı finalinde Türk hakem Halil Umut Meler, Club Brugge ile Fiorentina arasındaki karşılaşmanın düdüğünü çalacak. FIFA kokartlı Meler, 8 Mayıs Perşembe günü Jan Breydel Stadı'nda gerçekleşecek mücadelede hakemlik yapacak.

Amedspor'da kongre heyecanı! Başkan Aziz Elaldı aday olacak mı? Amedspor'da kongre heyecanı! Başkan Aziz Elaldı aday olacak mı? Haberi Görüntüle

FIORENTINA AVANTAJLI KONUMDA

İlk maçta İtalyan temsilcisi Fiorentina, Club Brugge karşısında 3-2'lik bir galibiyet elde etmişti. Bu sefer Club Brugge'un ev sahipliğinde oynanacak olan rövanş maçı, büyük bir heyecanla bekleniyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe puanı eşit olunca ikili averaja mı genel averaja mı bakılır? Galatasaray ile Fenerbahçe puanı eşit olunca ikili averaja mı genel... Haberi Görüntüle

HALİL UMUT MELER'İN KADROSU BELLİ OLDU

Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabaka, Türkiye saati ile 19.45'te başlayacak ve futbolseverlerin büyük ilgisini çekecek.

TFF 3. Lig'in formatı değişiyor! Cumaya kadar süre verildi TFF 3. Lig'in formatı değişiyor! Cumaya kadar süre verildi Haberi Görüntüle

CLUB BRUGGE EVİNDE OLMANIN AVANTAJIYLA FİNALE UZANMAK İSTİYOR

İlk maçın ardından Club Brugge'un evinde avantajlı bir skor elde etmek için büyük bir çaba göstereceği düşünülürken, Fiorentina'nın ise deplasmanda sergilediği güçlü performansı sürdürmek isteyeceği tahmin ediliyor. Futbolseverler, Halil Umut Meler'in yönetimindeki bu kritik mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading