Yandex Metrica

Genç yıldız Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni adresi belli oldu

Genç yıldız Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni adresi belli oldu

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, sezonun bitmesine kısa bir süre kala transfer çalışmalarına başladı. Srı lacivertli takıma gelecek oyuncuların yanı sıra gidecek futbolcularda oldukça merak ediliyor. buna göre Fenerbahçe, tarihinin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder'in sezonunda takım ayrılacağı öne sürülürken yeni takımı da açıklandı. İşte detaylar...

Spor

16.05.2024, 11:57

Süper Lig'de zorlu bir mücadele veren Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Puan kaybı yaşamak istemeyen Fenerbahçe, sahaya 3 puan için çıkarken düşme hattında bunun konyaspor adeta OHAL ilan etti.

Ligin bitmesine kısa bir süre kala gelecek sezon çalışmalarına erkenden başlayan sarı lacivertli ekip, transfer listesinide netleştirmeye çalışıyor.

Takıma dahil olarak yıldızlar ne kadar merak konusu olsada gidecek futbolcularda araştırılmaya devam ediyor.

Buna göre sezon başında Marsilya'dan Fenerbahçe'ye 15 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Cengiz Ünder, beklentileri karşılayamadı.

Başakşehir, Roma, Leicester City, Marsilya formaları giyen Cengiz Ünder, rekor bonservis bedeliyle transfer olduğu Fenerbahçe'de istediğini veremedi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertli taraftarların sık sık tepki gösterdiği Cengiz Ünder yaz aylarında yeniden İtalya'ya dönebilir.

Trabzonspor'un müjdesi yurt dışından geldi! Flaş transfer kapıda Trabzonspor'un müjdesi yurt dışından geldi! Flaş transfer kapıda Haberi Görüntüle

VERONA VE GENOA PEŞİNDE

İtalyan medyası, Frosinone'nin yanı sıra Verona ve Genoa'nın da Cengiz Ünder'i alternatifli transfer listesine eklediğini iddia etti.

Eleştirilerden olumsuz etkilene genç yıldız, İtalya'ya dönemeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Galatasaray büyük hüsrana uğradı! Milli takıma alınmayacak Galatasaray büyük hüsrana uğradı! Milli takıma alınmayacak Haberi Görüntüle

YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLMİŞTİ

Milli futbolcu, 2018 yılında Türkiye'de yılın futbolcusu seçilmişti.

26 yaşındaki Ünder, n A Milli takım formasını 51 kez giyme başarısı gösteren Cengiz Ünder, bu karşılaşmalarda 16 gol ve 10 asistlik performans gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading