Yandex Metrica

Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv maçı bugün mü? Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv hangi kanalda, saat kaçta?

Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv maçı bugün mü? Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv hangi kanalda, saat kaçta?

Panathinaikos, EuroLeague play-off turu çeyrek finalinin beşinci maçında kendi sahasında Maccabi Tel Aviv'i konuk edecek. Bu önemli mücadelede Türk hakem Emin Moğulkoç görev alacak. Maçın yayın saati ise merak konusu oldu. Peki, Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv maçı bugün mü? Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv hangi kanalda, saat kaçta?

Spor

07.05.2024, 22:38

THY EuroLeague'de 7 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek olan Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv play-off serisinin beşinci maçında Türk hakem Emin Moğulkoç görev alacak. Bu kritik basketbol maçının yayın saati, hangi kanalda olacağı araştırılıyor. Peki, Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv maçı bugün mü? Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv hangi kanalda, saat kaçta?

Maçı yarıda bırakmıştı! Trabzonspor'dan açıklama geldi: Mahmoud Trezeguet sağlık durumu Maçı yarıda bırakmıştı! Trabzonspor'dan açıklama geldi: Mahmoud Trezeguet sağlık durumu Haberi Görüntüle

EMİN MOĞULKOÇ MAÇI YÖNETECEK

Deneyimli hakem Emin Moğulkoç, zorlu mücadelede birinci yardımcı hakem olarak görev alacak. Maçın diğer hakemleri ise Ilia Belosevic (Sırbistan) ve Mehdi Difallah (Fransa) olacak.

Moğulkoç, Maccabi'nin 85-83 galip geldiği serinin dördüncü karşılaşmasında da birinci yardımcı hakem olarak görev yapmıştı.

Ergin Ataman'ın yönetimindeki Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasındaki 2-2 beraberlik bulunan seride, Final Four'a yükselmek için kritik öneme sahip olan beşinci ve son maçın galibi belli olacak.

Beşiktaş Aboubakar'ın fişini çekiyor Beşiktaş Aboubakar'ın fişini çekiyor Haberi Görüntüle

PANATHİNAİKOS - MACCABİ TEL AVİ MAÇI BUGÜN MÜ, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv karşılaşması, 7 Mayıs Salı günü saat 21:15'te S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading