Yandex Metrica

Konyaspor-Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim? VAR'da yabancı hakem var mı?

Konyaspor-Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim? VAR'da yabancı hakem var mı?

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda 6 Mayıs'ta Konyaspor ile karşılaşacak. Maçta düdük çalacak hakemler belli oldu. Peki Konyaspor-Fenerbahçe maçı var hakemi kim? VAR'da yabancı hakem var mı?

Spor

06.05.2024, 18:15

Süper Lig'de 35. haftada Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın maç eksiğiyle 7 puan gerisinde olan Fenerbahçe'de hedef mutlak galibet. Fenerbahçe sahadan yenilgi yada beraberlik ile ayrılması durumunda şampiyonluk yarışında telafisi çok zor bir yara almış olacak. Süper Lig'de şampiyonluk düğümünün çözülmesine az bir süre kala takımlar oldukça kritik bir maça çıkacak.

Son dakika... Süper Lig'de 37. hafta nefesleri kesti: İşte ligden düşen takımlar Son dakika... Süper Lig'de 37. hafta nefesleri kesti: İşte ligden... Haberi Görüntüle

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe Konyaspor ile oldukça kritik bir maça çıkacak. Maçın VAR hakemi belli oldu. TFF'den yapılan görevlendirmeye göre; zorlu maçın VAR koltuğunda Alman hakem Daniel Schlager görev yapacak.Schlager Yunanistan'da "Olympiakos-Panathinaikos" derbisini yönetmişti. 

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe yönetimine girdi mi? Acun Ilıcalı'nın ilk transferi kim olacak? Acun Ilıcalı, Fenerbahçe yönetimine girdi mi? Acun Ilıcalı'nın ilk transferi... Haberi Görüntüle

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ KİM?

Maçta Bahattin Şimşek orta hekem olarak düdük çalacak.Şimşek'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Burak Şeker.

Galatasaray'ın derbi 11'i belli oldu mu? Galatasaray'ın derbi 11'i belli oldu mu? Haberi Görüntüle

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Konyaspor-Fenerbahçe maçı, bu akşam MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı nerede oynanacak, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı nerede oynanacak, ne zaman? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KONYASPOR'A YENİLİRSE, BERABERE KALIRSA PUAN FARKI KAÇ OLUR?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında maç eksiğiyle 7 puan fark var. Fenerbahçe bu maçta rakibini yenerse puan farkı 4'e düşecel. Eğer yenilirse puan farkı 7'de kalacak. Beraberlik durumunda ise puan farkı 5 olacak.

Orkun Kökçü çıkınca 7 dakika dayanamadılar! Attığı golle şampiyonluğa uzanabilecekken... Orkun Kökçü çıkınca 7 dakika dayanamadılar! Attığı golle şampiyonluğa uzanabilecekken... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko onbiri ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Loading