Yandex Metrica

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın deplasmanda Real Sociedad'a karşı oynayacakları lig maçında milli futbolcu Arda Güler'e süre vermeyi düşündüğünü açıkladı.

Spor

04.05.2024, 12:15

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın deplasmanda Real Sociedad'a karşı oynayacakları lig maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. İtalyan teknik adam yaptığı açıklamada Arda Güler hakkında da konuştu.

Ancelotti, Arda Güler ile ilgili gelen bir soruya şu yanıtı verdi;

"İyi durumda. Uzun zamandır hazır durumda ama fırsat bulamadı. Oynadığımız maçlar çok çekişmeliydi. Arda maçta süre almaya layık. Yarın oynayabilir."

Adrenalin dolu 6. ayak! Formula 1'in yeni durağı, ABD Adrenalin dolu 6. ayak! Formula 1'in yeni durağı, ABD Haberi Görüntüle

''GARANTİ EDENE KADAR MÜCADELE ETMELİ''

La Liga'da en yakın rakipleri Barcelona'nın 11 puan önünde olmalarına rağmen matematiksel olarak garantilenmeden kendilerini şampiyon olarak hissetmemeleri gerektiğini belirten Ancelotti, "Garanti edene kadar mücadele etmek gerekir. Takımın dinamiği, oyuncuların çalışmaları çok iyi. Bunun devam etmesi için tek yol mücadeleye devam edip, en iyisini sahada vermek." dedi.

Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Haberi Görüntüle

YEDEKLERDEN GİRDİĞİ 5 MAÇTA 31 DAKİKA SÜRE ALDI

Bu sezon La Liga'da yedek kulübesinden oyuna girdiği 5 maçta toplamda sadece 31 dakika süre alan Arda Güler, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City maçlarında Ancelotti'nin tercihleri arasına girmedi.

La Liga'da yarın başlayacak 33. hafta maçları öncesine Real Madrid 81 puanla lider, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Real Sociedad ise 51 puanla 6. sırada bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading