Yandex Metrica

22 yıllık Premier Lig hasreti sona erdi

22 yıllık Premier Lig hasreti sona erdi

İngiltere Championship liginde sezonu ikinci sırada tamamlayan Ipswich Town, uzun bir aradan sonra Premier Lig'e yükseldi. İşte detaylar:

Spor

06.05.2024, 12:39

Leicester City'nin ardından Championship'te sezonu ikinci sırada bitiren Ipswich Town, Premier Lig'e yükselen ikinci takım oldu.

Fenerbahçe'de nur topu gibi yeni kriz! Galatasaray derbisinde olamayacak Fenerbahçe'de nur topu gibi yeni kriz! Galatasaray derbisinde olamayacak Haberi Görüntüle

SON MAÇTA PREEMIER LİG BİLETİNİ KAPTI

Ipswich Town, sezonun son haftasında Huddersfield Town'u 2-0 mağlup ederek Premier Lig'e yükselme başarısını elde etti. Bu galibiyetle puanını 96'ya çıkaran Ipswich, ikinci sırayı garantiledi.

Ipswich'in galibiyetinde önemli rol oynayan goller, Wes Burns ve Omari Hutchinson tarafından kaydedildi. Bu goller, takımın Premier Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

Galatasaray büyük hüsrana uğradı! Milli takıma alınmayacak Galatasaray büyük hüsrana uğradı! Milli takıma alınmayacak Haberi Görüntüle

22 YIL SONRA YENİDEN

Son olarak 2001/02 sezonunda Premier Lig'de mücadele eden Ipswich Town, o sezonu 18. sırada tamamlayıp küme düşmüştü. Şimdi ise 22 yıl aradan sonra tekrar Premier Lig'e dönme başarısını gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading