Yandex Metrica

Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı

Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı

Süper Lig'de Samsunspor maçına hazırlanan Adana Demirspor'da Portekizli yıldız Luis Nani, yönetim ve teknik ekip kararıyla kadro dışı bırakıldı. Sürpriz kararla ilgili detaylar merak konusu.

Spor

30.04.2024, 11:24

Adana Demirspor, bu akşam Süper Lig'de Samsunspor'a konuk olacak. Ancak maça saatler kala yaşanan sürpriz gelişmeyle Portekizli yıldız Luis Nani, yönetim ve teknik ekip kararıyla kadro dışı bırakıldı.

Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Haberi Görüntüle

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Ajansspor'un haberine göre, Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Luis Nani, yönetim ve teknik ekibin kararıyla kadro dışı bırakıldı. Bu ani karar, takımın Samsunspor maçı öncesinde sürpriz bir gelişme oldu.

Sezon başında Adana Demirspor'a transfer olan Luis Nani, tüm kulvarlarda 34 maça çıkarak 1209 dakika süre aldı. Bu süreçte 4 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Nani'nin neden kadro dışı bırakıldığı merak konusu oldu.

Son dakika... Buse Naz Çakıroğlu üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonu Son dakika... Buse Naz Çakıroğlu üst üste üçüncü kez Avrupa... Haberi Görüntüle

MAÇ KAFİLESİNDE YER ALMADI

37 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor'un Samsunspor maçının kafilesinde yer almadı. Nani'nin geleceğiyle ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken, bu ani kararın ardındaki sebepler ise henüz netlik kazanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading