Yandex Metrica

Ali Koç yeni hocayı resmen açıkladı: Çalışabileceğimiz iki aday var

Ali Koç yeni hocayı resmen açıkladı: Çalışabileceğimiz iki aday var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Derin Futbol programında teknik direktör konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Ali Koç, ''Yeni hoca kim olacak'' sorusuna ''Bizim şu anda çalışabileceğimiz iki tane hocamız var.'' şeklinde yanıt verdi.

Spor

23.01.2024, 19:18

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında gündeme dair birçok konuda önemli açıklamalar yaparken hoca konusuna da değindi.

TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? Haberi Görüntüle

''İSMAİL HOCA 10 NUMARA 5 YILDIZ İŞ YAPTI''

Pereira gönderildikten sonra İsmail Kartal'ı göreve getiren Ali Koç, yapğtığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "İsmail hoca göreve kayıtsız şartsız geldi. Kendisi geldiği zaman, önümüzdeki sezon için üst düzey ve dünyaca tanınan bir hoca aradığımızı biliyordu. Bu isimlerden birinin Löw olacağını da söyledik. Ben ve yönetimim arkadan dolaşıp iş yapacak insanlar değiliz. İsmail hocanın oynattığı oyunla takım ruhunu inşa etti. Samandırayı anahtar teslim verdi. Şapka çıkartmaktan başka yapacak bir şey yoktu. 10 numara 5 yıldız bir iş çıkarttı.  Ben kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. İsmail hoca moral açısından bizi dipten aldı ve kazanma alışkanlığı yakaladı."

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Haberi Görüntüle

''BİZİM ŞU AN ÇALIŞABİLECEĞİMİZ İKİ HOCA VAR''

"Bizim artısıyla eksisiyle her şeyi değerlendirmemiz lazım.'' diyen Ali Koç, ''Bizim artısıyla eksisiyle her şeyi değerlendirmemiz lazım. Bazen gönlünüz bir şey der, mantığınız başka bir şey değer. Bizim şu anda çalışabileceğimiz iki tane hocamız var şu an. Birisi doğal olarak İsmail Kartal, diğeri de Jorge Jesus. Şartlar ne olursa olsun bizim kenetlenmemiz lazım. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorsanız, caminanın sonuna kadar peşinden gidin. Pazartesi günü ne yapacağımızı açıklayacağız. Sezonu çok erken açacağız. Oyuncularımıza sesleniyorum, siz de bu sefer biraz fedakarlık yapacaksınız. İsmail hoca veya Jesus, iki isimle de geldiğimiz noktada pazartesi günü açıklayabiliriz. Sezon öncesine yeni antrenörümüzle başlayacağız." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal Krunic'e fena takıldı! Öyle bir karar aldı ki... İsmail Kartal Krunic'e fena takıldı! Öyle bir karar aldı ki... Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL KONUSU

Mesut Özil'in geleceği hakkında konuşan Ali Koç, "Mesut'un kendisiyle konuşmadık. Menajeriyle bir konuşma yapıldı. İki tarafın hayrına olacak şeyi yapacağımızı düşünüyorum. Bizim 100. yılda şampiyon olmaktan başka bir hedefimiz yok. Mesut'u yine olsa yine alırdım. Fırsattı. Büyük bir maaşı vardı ve kalan maaşın yarım sezonu Arsenal ödeyecekti. Kendisi arzuladı, biz istedik. Mesut Özil gibi bir ismi kim istemez. Bazen tutuyor bazen tutmuyor. Mesut da buraya gelip böyle olsun istemez. Üst üste sakatlıklar yaşadı ve böyle oldu." dedi.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

KİM MİN-JAE KALACAK MI?

Kim Min-Jae'nin Avrupa'ya gidip gitmeyeceğiyle ilgili düşüncesini aktaran Ali Koç, ''"Kim Min-Jae son yıllarda Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi oyunculardan biri. Vitor Pereira'nın hediyesi. Ameliyat oldu. Buradan çok memnun. Şu ana kadar gitmesi için somut bir şey yok. İnanıyorum ki bir sene daha burada kalır, Dünya Kupası'nı geçirir. Gidecek daha çok yolu var. Biz onu elimizde tutamayacağımızı bilerek aldık.'' şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

MERT HAKAN'IN DURUMU

Adı tranfer dedikodularına karışan Mert Hakan Yandaş için de konuşan Ali Koç, ''CSKA Moskova Mert Hakan için resmi teklif yapmadı. Bizim futbolcumuz satılık değil. Bizim kontratlı oyuncumuz için görüşmeler yapılıyorsa menajerler aracılığıyla, hukuki başvuru yapacağız. Satmayı düşünümüyoruz ama absürt bir şey gelir, bakarız. Ozan Tufan için geçen sene Beşiktaş'tan ilgi vardı bu sene yok. Bu sezon 4, en fazla 5 transfer yapacağız. Hocalarımızla konuşacağız. Ciddi bir planlama var." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading