Yandex Metrica

TFF'den Türk vatandaşlarına uyarı! EURO 2024 öncesi vize şartı: EURO 2024 bilet nasıl alınır?

TFF'den Türk vatandaşlarına uyarı! EURO 2024 öncesi vize şartı: EURO 2024 bilet nasıl alınır?

Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya'nın ev sahipliği yağacağı EURO 2024'ü yerinde takip etmek iseyen Türk futbolseverler için Schengen vizesi şartını duyurdu. 2024 yılının en prestijli turnuvasını izlemek isteyen vatandaşlar, EURO 2024 bilet nasıl alınır? Vizeye nasıl başvuru yapılır? sorularını araştırmaya başladı. İşte tüm detaylar...

Spor

27.04.2024, 14:43

TFF, Almanya'nın ev sahipliği yapacağı 14 Haziran- 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında füzenlecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yerinde takip etmek isteyen Türk vatandaşlarına vize uyarısı yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Almanya'daki 10 şehrin ev sahipliğinde 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve A Milli Takımımızın da yer alacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2024) yerinde takip edecek olan vatandaşlarımıza bu seyahat için geçerli bir Schengen vizesi gerekmektedir.

Henüz geçerli bir Schengen vizesi bulunmayan vatandaşlarımızın, vize başvurularının zamanında onaylanabilmesi adına vakit kaybetmemeleri önemle rica olunur.

Almanya'nın İstanbul Başkonsolosluğu tarafından, Türk pasaportuyla seyahat edecek olan maç bileti sahibi vatandaşlarımız için başvuruların hızlandırılması doğrultusunda özel bir süreç oluşturulmuştur.

Bu özel sürecin detayları aşağıdaki gibidir:

Schengen vizesi başvuruları yalnızca Almanya'nın İstanbul Başkonsolosluğu'na şahsen yapılabilir. Randevuların garanti altına alınması adına hem bilet numarası, hem de rezervasyon referans numarası gerekmektedir. Bu bilgilere UEFA Bilet Portalı'nda yer alan 'Sipariş Geçmişi' sekmesinden ulaşmak mümkündür. Yaşanabilecek teknik problemler ve sorular için https://support.tickets-euro2024.uefa.com/hc/en-us adresinden destek alınabilecektir."

Amedspor şampiyon oldu mu? Somaspor - Amed Sportif maçı son dakika gelişmeleri.. Amedspor şampiyon oldu mu? Somaspor - Amed Sportif maçı son... Haberi Görüntüle

EURO 2024 BİLET NASIL ALINIR?

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası biletleri için "Yeniden Satış Platformu" açıldığını duyurmuştu.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "A Milli Takımımızın F Grubu'nda mücadele edeceği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası müsabakalarının biletleri, sınırlı bir süre için "ilk gelen alır" prensibiyle UEFA'nın resmi internet sitesinde açılan "Yeniden Satış Platformu" aracılığıyla satışa sunulmuştur." ifadeleri yer aldı.

Taraftarlar, https://euro2024-resale.tickets.uefa.com/ adresi üzerinden bilet satın alabilecek. 

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading