Yandex Metrica

1. Lig'in yeni takımları belli oldu! İşte 2. Lig'den yükselen 2 takım

1. Lig'in yeni takımları belli oldu! İşte 2. Lig'den yükselen 2 takım

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig'in Kırmızı ve Beyaz Gruplarında sezonu şampiyon tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler ve Esenler Erokspor, bir üst lige yükselmeye hak kazandı.

Spor

15.05.2024, 10:56

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig'in heyecan dolu sezonu sona erdi ve bir üst lige yükselen takımlar belli oldu. Kırmızı Grup'ta Amed Sportif Faaliyetler, Beyaz Grup'ta ise Esenler Erokspor, gösterdikleri başarılı performanslarla 1. Lig'e adlarını yazdırdı.

Trabzonspor'un eski yıldızı için skandal iddia: Takımı ligden düşürülebilir Trabzonspor'un eski yıldızı için skandal iddia: Takımı ligden düşürülebilir Haberi Görüntüle

AMED ŞAMPİYONLUKTA ZİRVEDE

Kırmızı Grup'ta zirveyi kimseye kaptırmayan Amed Sportif Faaliyetler, ligi lider tamamlayarak doğrudan bir üst lige çıkmayı başardı. Kastamonuspor'u 3 puan farkla geride bırakan Amed Sportif, sezon boyunca gösterdiği istikrarlı performansla şampiyonluğa ulaştı.

Galatasaray Fenerbahçe'yi solladı! Geriden gelip öne geçti Galatasaray Fenerbahçe'yi solladı! Geriden gelip öne geçti Haberi Görüntüle

EROKSPOR, RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Beyaz Grup'ta ise Esenler Erokspor, zorlu bir mücadele sonrasında 1. Lig biletini aldı. Son haftaya kadar şampiyonluk yarışında olan ve rakiplerini geride bırakarak liderliği elinde tutan Erokspor, Serik Belediyespor'u 6-0 gibi net bir skorla mağlup ederek bir üst lige yükseldi.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de büyük hüsran: Premier Lig hayalleri başka sezona kaldı Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de büyük hüsran: Premier Lig hayalleri... Haberi Görüntüle

VANSPOR SAHAYI TERKETTİ

Ancak, Vanspor'un ligden çekilmesiyle tamamlanamayan Bursaspor ve AcnTurk Sigorta Vanspor FK arasındaki müsabaka, ligin son haftasına gölge düşürdü. Vanspor'un sahadan çekilmesiyle sonuçlanan bu olay, lig tarihine kara bir leke olarak geçti.

Vanspor'un sahadan çekildiği anlar

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading