Yandex Metrica

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu

Sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Portekizli teknik adam Fernando Santos'la yollar ayrıldı. Takımın teknik sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacak. Beşiktaş, Fernando Santos için 500 bin euro tazminat bedeli ödeyecek. Bu ödeme fesih yapılan günden itibaren 5 aylık taksitle olacak. Başka herhangi bir ödeme yapılmayacak.

Spor

15.04.2024, 22:01

Trabzonspor ve Kasımpaşa ile birlikte üçüncülük mücadelesi veren Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Samsunspor'u konuk etti.

Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve Karadeniz ekibi ile 1-1 berabere kaldı.

Siyah-beyazlı ekibin golünü 18. dakikada Semih Kılıçsoy attı. Konuk ekip Samsunspor'un beraberlik golü 68. dakikada Emre Kılınç'tan geldi.

Beşiktaş bu sonuçla birlikte ligdeki galibiyet hasretini 5 maça çıkardı ve kötü gidişata 'dur' diyemedi.

Fenerbahçe- Beşiktaş debisindeki kırmızı kart kararı doğru mu? Yorumcular değerlendirdi: 10 kişi oynattılar! Fenerbahçe- Beşiktaş debisindeki kırmızı kart kararı doğru mu? Yorumcular değerlendirdi:... Haberi Görüntüle

SANTOS DÖNEMİ SONA ERDİ

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Beşiktaş, Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yolları ayırdı. Takımın teknik sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacak. Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Santos'a katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Haberi Görüntüle

AYRILIK RESMEN AÇIKLANDI

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır."

Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Haberi Görüntüle

SANTOS'UN ALACAĞI TAZMİNAT BELLİ OLDU

Beşiktaş, Fernando Santos için 500 bin euro tazminat bedeli ödeyecek. Bu ödeme fesih yapılan günden itibaren 5 aylık taksitle olacak. Başka herhangi bir ödeme yapılmayacak.

İspanya'da dev takas! Yılın transferi olacak İspanya'da dev takas! Yılın transferi olacak Haberi Görüntüle

16 MAÇTA 7GALİBİYET 4 BERABERLİK 5 MAĞLUBİYET

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın ocak ayında göreve getirdiği 69 yaşındaki Portekizli teknik adam, çıktığı 16 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet elde etti. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading