Yandex Metrica

Fenerbahçe- Beşiktaş debisindeki kırmızı kart kararı doğru mu? Yorumcular değerlendirdi: 10 kişi oynattılar!

Fenerbahçe- Beşiktaş debisindeki kırmızı kart kararı doğru mu? Yorumcular değerlendirdi: 10 kişi oynattılar!

Süper Lig'in 34 haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında önemli bir puan kazandı. Derbinin tartışmalı pozisyonlarından biri olan kırmızı kart kararı birçok yorumcu taraşında eleştirildi. Buna göre karşılaşmada VAR müdahalesiyle gelen kırmızı kart ve penaltı beklenen pozisyonlara ilişkin görüşler dikkat çekti. 

Spor

08.05.2024, 12:00

Süper Lig'in 34. haftası Fenerbahçe, Beşiktaş derbisine sahne oldu. Kadıköy'de oynanan derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden sarı lacivertli ekip, şampiyonluk yarışında krtik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmadaki bazı pozisyonlar tartışmalara yol açarken Volkan Bayarslan ve ekibinin görev aldığı mücadelede özellikle Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyon, saha içerisinde itirazlara neden oldu.

Futbol yorumcuları, derbideki hakem kararlarını değerlendirdi. Kartın rengi doğru mu? Penaltı beklentisi ve ikinci sarı ihtimali...

Devler Ligi'nde finale giden kapı açılıyor! İşte yarı final maç programı... Devler Ligi'nde finale giden kapı açılıyor! İşte yarı final maç... Haberi Görüntüle

23. DAKİKADA AL MUSRATI'YE VERİLEN KARTIN RENGİ DOĞRU MU?

Bülent Yıldırım: Önce bir avantaj gerçekleşti. Hakem, buradaki müdahaleyi arkadan görecek. Bizim burada gördüğümüz, kameranın gördüğü netlikte göremeyecek. Bir bakacak top, sağ kanada atıldı. Umut vadeden bir durum var. Oyunu durdurmadı.

Beşiktaş o oyuncunun biletini kesti Beşiktaş o oyuncunun biletini kesti Haberi Görüntüle

ÇOK NET KIRMIZI KART

Burada Pol van Boekel, %100 doğru bir müdahalede bulundu. Tabanla ciddi faullü oyunun tamamı ve tanımı. Kuvvet var, yaralayıcılık var. Ayağın neresiyle nereye... Nerede olduğu belli. Çok net bir kırmızı kart. Tartışılacak bir şey yok. Doğru bir müdahale.

Başakşehir, Sivasspor deplasmanından 3 puan çıkarmayı başardı Başakşehir, Sivasspor deplasmanından 3 puan çıkarmayı başardı Haberi Görüntüle

DOĞRU KARAR

Bahattin Duran: Benim için de yani sonuç olarak gösterilen en sondaki kırmızı kart doğru. VAR müdahalesi doğru. Musrati'nin yaptığı bu hareket, ciddi faullü oyun. Onun tanımına giren her şeyi de içeriyor. Doğru bir VAR müdahalesiyle sarı kartı kırmızıya çevirdi. Doğru karar.

Galatasaray artık şampiyon gibi: 6 gollü şovla 96 puana ulaştılar Galatasaray artık şampiyon gibi: 6 gollü şovla 96 puana ulaştılar Haberi Görüntüle

HAKEMİ HAKLI ÇIKARACAK BİR DURUM YOK

Deniz Çoban: Yani hakemin görmesi mi gerekir? Görse çok daha iyi olur.Şöyle bir tartışma konusuna şahit oldum; oyuncunun topuğu yerde... Biz çok sık kullanırız ya topuk yerde olduğu için güç transferi falan gerçekleşmiyor diye ama hareketin bütününde bir şüphe varsa ve bu yaralayıcı mı değil mi diye aradaysak şekilden topuk yerde falan hakemi haklı çıkarmaya çalışırız. Bu hareketin bütününde oyuncuyu, hakemi haklı çıkartacak bir durum yok.

Trabzonspor'un eski yıldızı için skandal iddia: Takımı ligden düşürülebilir Trabzonspor'un eski yıldızı için skandal iddia: Takımı ligden düşürülebilir Haberi Görüntüle

BJK'NİN PENALTI BEKLEDİĞİ POZİSYONDA OFSAYT KARARI DOĞRU MU?

Bahattin Duran: Pozisyonda Necip Uysal, ofsayt durumunda. Şu anda yardımcı hakem, onu kafasında tespit etti. Şimdi, yardımcı hakem neyi bekleyecek? Necip topla oynarsa ya da top için mücadele ederse ofsayt gerçekleşmiş olacak ve işte bu pozisyon sona erdikten sonra ofsayt bayrağını kaldıracak. Şimdi neler olmuş bakalım.

Bülent Yıldırım: Evet, aşama aşama ofsaytın gerçekleşmesinden sonra ele temas olduğu için orası maç ekibini, saha görevlisini ilgilendirmez. Doğru bir ofsayt tespiti.

Mehmet Büyükekşi'den adaylık ve seçim açıklaması: Milli Takım'ı riske atmam Mehmet Büyükekşi'den adaylık ve seçim açıklaması: Milli Takım'ı riske atmam Haberi Görüntüle

FRED'İN CEZA SAHASI İÇİNDE YERDE KALDIĞI POZİSYONDA DEVAM KARARI DOĞRU MU?

Bahattin Duran: Bu pozisyonda oyunun devam etme kararı, benim için doğru. Belki Colley'nin çok hafif bir teması olabilir. 

Bülent Yıldırım: Çok küçük bir temas var. Bu temasın etkisi ve sonuçlarından gidilerek zaman zaman... Yani rakip oyuncuda yarattığı etkiyi de değerlendirmek gerekir.

Deniz Çoban: Hakemin de beden diline bakınca hakem böyle bir penaltıya gider gibi olup yardımcıya bakıyor. Bana göre de slight bir kontak var. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading