Yandex Metrica

Arda Güler tüm İspanya'yı şaşırttı! Bülbül gibi şakıdı

Real Madrid'in La Liga şampiyonluğunu kutlayan Arda Güler, Puerta del Sol Meydanı'nda İspanyolca bir röportaj verdi. Takım arkadaşı Brahim Diaz ise Güler için samimi sözler sarfetti.

Spor

21.05.2024, 15:15

Real Madrid'in La Liga zaferini Puerta del Sol Meydanı'nda kutlamak için toplanan taraftarlar, Arda Güler'in İspanyolca röportajıyla duygulandı. Arda, şampiyonluk coşkusunu paylaşırken, takım arkadaşı Brahim Diaz da samimi açıklamalarda bulundu.

Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre sistemi nedir? Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'DEN DUYGUSAL SÖZLER

Kutlamalarda mikrofonu eline alan Arda Güler, duygularını İspanyolca ifade etti. "Madrid'de olduğum için, buraya geldiğim için çok mutluyum." sözleriyle sevincini dile getirdi. Real Madrid formasıyla ilk şampiyonluğunu yaşayan Arda, bu anlamlı zaferin mutluluğunu taraftarlarla paylaştı.

Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Haberi Görüntüle

BRAHIM DIAZ, ARDA İLE ARASINDAKİ BAĞI ANLATTI

Arda Güler'e olan dostluğunu ve samimiyetini ifade eden Brahim Diaz, duygusal bir şekilde konuştu. "Arda benim küçük kardeşim gibi. Biz her zaman birlikteyiz. Bir aile gibiyiz." diyerek, takım arkadaşlığının ötesinde bir bağa sahip olduklarını vurguladı. 

İşte Arda Güler'in o anları;

>

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading