Yandex Metrica

Trabzonspor'un eski yıldızı için skandal iddia: Takımı ligden düşürülebilir

Trabzonspor'un eski yıldızı için skandal iddia: Takımı ligden düşürülebilir

Başakşehir'den ayırdıktan sonra Rumen ekibi Dinamo Bükreş'n yolunu tutan Edgar Ie için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İkiz kardeşi Edelino Ie'nin kendisini Edgar Ie gibi göstererek Dinamo Bükreş'e transfer olduğu öne sürüldü. Bu durumun DNA testi ile ispatlanması durumunda Rumen ekibi Dinamo Bükreş'i ciddi bir cezanın bekliyor. 

Spor

20.05.2024, 15:50

Bir dönem ülkemizde Trabzonspor ve Başakşehir formaları giyen savunma oyuncusu Edgar Ie için skandal bir iddia ortaya atıldı.

İkiz kardeşi Edelino Ie'nin kendisini Edgar Ie gibi göstererek Dinamo Bükreş'e transfer olduğu öne sürüldü. Bu durumun DNA testi ile ispatlanması durumunda Rumen ekibi Dinamo Bükreş'i ciddi bir cezanın bekliyor.

Fenerbahçe'de flaş sakatlık! Yeni transfer maç kadrosunda yok Fenerbahçe'de flaş sakatlık! Yeni transfer maç kadrosunda yok Haberi Görüntüle

PUAN SİLME VE KÜMÜ DÜŞÜRME CEZASI

İspanyol Marca gazetesinde yer alan habere göre; Edgar Ie'nin kendisi yerine ikiz kardeşinin maçlara çıktığı iddia edildi. Söz konusu haberde Edgar Ie'nin ikiz kardeşi Edelino Ie'nin en az 5 maçta forma giydiği belirtildi.  Durumun resmi olarak kanıtlanması durumunda ligde zor günler geçiren Dinamo Bükreş'in 8 puanının silineceği ve direk küme düşürülebileceği öne sürüldü.

Beşiktaş'ta ayrılık! İlk açıklama geldi Beşiktaş'ta ayrılık! İlk açıklama geldi Haberi Görüntüle

ŞÜPHELER NASIL ORTAYA ÇIKTI?

İspanyol medyasında yer alan haberde Edgar Ie'nin iyi seviyede İngilizce konuşabildiği ancak ikiz kardeşinin kendini sadece Portekizce ifade etmesi nedeniyle şüphelerin ortaya çıktığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading