Yandex Metrica

Devler Ligi'nde finale giden kapı açılıyor! İşte yarı final maç programı...

Devler Ligi'nde finale giden kapı açılıyor! İşte yarı final maç programı...

Avrupa'nın en prestijli kulüp turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Yarı final ilk maçlarıyla birlikte futbolseverleri büyüleyecek mücadeleler başlıyor. İşte detaylar...

Spor

30.04.2024, 11:48

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk maçında, organizasyonun en başarılı takımlarından biri olan Real Madrid, yarın Alman devi Bayern Münih'e konuk olacak. 14 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Real Madrid, Bayern Münih karşısında güçlü performansıyla dikkat çekiyor.

Diğer yarı final mücadelesinde ise Almanya'dan Borussia Dortmund, 1 Mayıs'ta Fransa'nın güçlü temsilcisi Paris Saint-Germain'i ağırlayacak. Borussia Dortmund, üçüncü kez finale çıkmak için sahasındaki avantajı kullanmaya çalışırken, PSG ise geçmiş başarılarına bir yenisini eklemek istiyor.

Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine ilk 11'de başlayacak Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine... Haberi Görüntüle

MAÇ PROGRAMI

Yarı final mücadeleleri heyecanla beklenirken, her iki maç da Türkiye saatiyle 22.00'de başlayacak. Futbol tutkunları, bu müthiş çekişmeyi kaçırmamak için ekran başına kilitlenecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading