Yandex Metrica

Muşspor - Sebat Gençlik maçı bugün mü, ne zaman?

Muşspor - Sebat Gençlik maçı bugün mü, ne zaman?

Muşspor ile Sebat Gençlik arasındaki maç, birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında önemli bir yer tutuyor ve büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bugün oynanacak olan bu müsabakanın detayları, yoğun bir şekilde araştırılıyor. Karşılaşma 15 Mayıs (Bugün) saat 16.00'da başlayacak.

Spor

20.05.2024, 22:28

Bugün oynanacak olan Muşspor ile Sebat Gençlik arasındaki karşılaşma nın hangi kanalda olacağı merak ediliyor. 

Galatasaray'da resmi açıklama an meselesi! Wendel ve Guela Doue... Galatasaray'da resmi açıklama an meselesi! Wendel ve Guela Doue... Haberi Görüntüle

TFF YOUTUBE KANALINDAN İZLENEBİLİYOR

Muşspor ile Sebat Gençlik arasındaki TFF 3. Lig Play-Off mücadelesi, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00'da başlayacak. Bu önemli karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyenler için TFF'nin resmi Youtube kanalı hizmet veriyor. TFF Youtube kanalını internet üzerinden şifresiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Müsabaka, Muş Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek.

İsmail Kartal kalp krizi geçirdi mi? İlk açıklama geldi! İsmail Kartal kalp krizi geçirdi mi? İlk açıklama geldi! Haberi Görüntüle

YENİ PLAY-OFF SİSTEMİ

Sezon sonunda kendi gruplarında 2., 3., 4., 5. ve 6. sırayı alan takımlar, TFF 2. Lig'e yükselecek son 2 takımın belirleneceği Play-Off mücadelelerine katılacaklar. Play-Off müsabakaları, grup içi eşleşmeler ve final maçlarından oluşacak.

İlk aşamada, 1. Grup ile 2. Grup'un Play-Off galibi ile 3. Grup ile 4. Grup'un Play-Off galibi birbirleriyle final maçında karşı karşıya gelecekler. Bu final mücadelesi, tarafsız sahalarda tek maç üzerinden oynanacak.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading