Yandex Metrica

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı

Los Angeles Lakers, deplasmanda New Orleans Pelicans'ı 110-106 mağlup ederek play-off'a katılma hakkı elde etti. LeBron James ve Anthony Davis'in etkili performanslarıyla Lakers, Denver Nuggets'ın rakibi oldu.

Spor

19.04.2024, 18:39

NBA'de heyecan dorukta! Los Angeles Lakers, play-in mücadelesinde New Orleans Pelicans'ı deplasmanda 110-106 mağlup ederek play-off'a yükseldi. LeBron James ve Anthony Davis'in liderliğindeki etkileyici performansları, Lakers'ı play-off için önemli bir adım attırdı.

TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu olacak? TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu... Haberi Görüntüle

PERFORMANSLAR

LeBron James, New Orleans Pelicans karşısında 23 sayı, 9 ribaunt, 9 asist, 3 top çalma ve 2 blokla oynarken, Anthony Davis ise 20 sayı, 15 ribauntla "double-double" yaparak takımına büyük katkı sağladı. Bu etkili performanslar, Lakers'ın galibiyetini taçlandırdı.

New Orleans Pelicans'ta ise yıldız oyuncu Zion Williamson'ın 40 sayılık performansı, mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

Torreira'dan flaş Fred sözleri! Fenerbahçe yerine Galatasaray'da oynasaydı... Torreira'dan flaş Fred sözleri! Fenerbahçe yerine Galatasaray'da oynasaydı... Haberi Görüntüle

LAKERS, DENVER'A KARŞI

Bu sonuçla Batı Konferansı'nda 7. sırayı alan Los Angeles Lakers, play-off ilk turunda normal sezonu 2. sırada tamamlayan Denver Nuggets ile karşılaşacak. Bu eşleşme, basketbol severlerin heyecanla beklediği bir mücadele olacak.

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilk mesajını verdi! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilk mesajını verdi! Haberi Görüntüle

DİĞER KRİTİK KARŞILAŞMALAR

Öte yandan Batı Konferansı'ndaki diğer play-in maçında Sacramento Kings, Golden State Warriors'ı 118-94 mağlup ederek play-off için umutlandı. Sacramento Kings, New Orleans Pelicans ile yapacağı maçta play-off'a kalmak için mücadele edecek.

Sezonu tamamlayan Golden State Warriors'ta ise Stephen Curry'nin 22 sayılık performansı, takımının yenilgisini önlemeye yetmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading