Yandex Metrica

Sigaraya zam! Tiryakiler bir kez daha üzülecek: İşte en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları

Sigaraya zam! Tiryakiler bir kez daha üzülecek: İşte en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları

Kısa süre önce artan sigara fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı. Paket başına yapılan zamla beraber en ucuz sigara 58 liraya yükseldi.

Ekonomi

13.04.2024, 22:12

Tiryakileri üzecek haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sigaraya zam yapıldığını duyuran Dündar, zam geçişlerinin devam edeceğini bildirdi.

Beşiktaş hisselerine ne oluyor? Aralıksız düşüşte 20 liraya kadar geldi Beşiktaş hisselerine ne oluyor? Aralıksız düşüşte 20 liraya kadar geldi Haberi Görüntüle

İLK ZAM JTI'DAN

Türkiye'de fiyatı en sık değişen ürün gruplarından biri olan sigaraya yeni bir zam daha geldi. Özellikle sosyal medyada bir süredir zam yapılacağına dair söylentiler dolaşıyordu. Bu zammın seçimden sonra yapılmasına ise kesin gözle bakılıyordu. Beklenen oldu ve sigara fiyatlarında artış oldu. Sigara firmalarından biri olan JTI, tüm markalarına zam yaptı ve böylece JTI'ya ait en ucuz sigara 58 liraya yükseldi. Aynı grubun en pahalı sigarası ise 69 liradan satılıyor. Yeni fiyat tarifesi eş zamanlı olarak bayilere gönderildi. 

SSK ve BağKur'dan emekli olmak isteyen vatandaşlar dikkat! Bunları yapanların emeklilikleri yandı! SSK ve BağKur'dan emekli olmak isteyen vatandaşlar dikkat! Bunları yapanların... Haberi Görüntüle

DİĞER FİRMALAR ZAM YAPACAK MI?

Sigaraya yapılan bu zam tek firmayla sınırlı kalmayacak. Diğer firmaların da zam yapacağı öğrenilirken bu zammın ne zaman yapılacağına dair bir bilgi yok. Fakat önceki uygulamalardan görüldüğü kadarıyla zammın 1-2 gün içerisinde yapılması ve yeni fiyat tarifesinin bayilere gönderilmesi bekleniyor. 

Altın düşecek mi, ne olacak? 13 mayıs güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları Altın düşecek mi, ne olacak? 13 mayıs güncel gram, çeyrek,... Haberi Görüntüle

SİGARA DAĞITIMI KISILMIŞTI

Sigara zamlarının genel olarak vergi artırımları sonrası yapılması beklenir ancak bu kez yapılan zammın üretim ve dağıtımdaki kısıtlamadan kaynaklandığı bildiriliyor. Firmaların bu zam için 2 haftadır hazırlık yaptığı gelen haberler arasında.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Ekonomi


Loading