Yandex Metrica

Bayram öncesi emeklilere can suyu: Mayıs sonuna kadar 15.000 TL ek ikramiye dağıtılacak!

Bayram öncesi emeklilere can suyu: Mayıs sonuna kadar 15.000 TL ek ikramiye dağıtılacak!

Bankalar emekli müşterilerini mutlu edebilmek için kollarını sıvadı. Dev banka emeklilere ay sonuna kadar 15 bin TL ek ikramiye dağıtacağını müjdeledi. 81 ildeki emeklilerin hesabına yatacak.  

Ekonomi

21.05.2024, 21:33

Türkiye'nin önde gelen bankalarından bir tanesi 81 ildeki emekliler için ek ikramiye dağıtılacağını duyurdu. 18 Mayıs tarihinden itibaren emeklinin IBAN numarasına ödeme yapılacak. Bu ek ikramiye Halkbank tarafından sağlanacak.

Artan enflasyon ve geçim derdi emeklilerin kanayan yarası olmuş durumda. Bankalar emekliler için promosyon ödemelerindeki miktarları artırırken, Halkbank'tan mayıs sonuna kadar 15 bin TL ek ikramiye ödemesi yapılacağı açıklandı. Emekliyi sevindiren haber, bayram öncesinde emekliler için can suyu olacak.

Bitcoin'de hızlı yükseliş: Son 24 saatte yüzde 4,6 arttı Bitcoin'de hızlı yükseliş: Son 24 saatte yüzde 4,6 arttı Haberi Görüntüle

EMEKLİYE BAYRAM ÖNCESİ 15 BİN TL EK DESTEK!

Halkbank, emekli müşterilerine özel olarak kredi kampanyasını yayımladı. Düşük faiz oranları ve uzun vadeli geri ödeme seçeneği ile emekliler acil ihtiyaçlarını rahat bir şekilde giderebilecek. Fakat bu krediden yararlanabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor.

Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Haberi Görüntüle

EMEKLİ KREDİSİ NASIL ALINIR? İŞTE ŞARTLAR

Düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme seçenekleri ile finansal ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılayabilecek. Halkbank'ın emeklilere sunduğu bu özel kredi fırsatından yararlanmak isteyen kişiler, detaylı bilgi ve başvuru için en yakın Halkbank şubesini ziyaret edebilir veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading