Yandex Metrica

Sitede Ara

Roketsan'dan TSK'ya kritik teslimat! K+ Füzeleri sevkiyatı başladı

Roketsan'dan TSK'ya kritik teslimat! K+ Füzeleri sevkiyatı başladı

Roketsan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne onlarca K+ Karadan Karaya Füze teslimatı gerçekleştirdi. Sevkiyatı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir açıkladı.

Savunma

17.03.2024, 15:26

Roketsan, TSK'ya K+ Karadan Karaya Füze teslimatı yaptı. Konuya ilişkin Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir tarafından yapılan açıklamada, "Caydırıcı gücümüzle her türlü koşulda Türk Ordusu'nun hizmetindeyiz! TSK'nın ihtiyaçları doğrultusunda üretilen K+ Füzesi'nden onlarcasını Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim ettik. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi. 

ASELSAN Rus ordusuna şov yaptı: Böyle bir aracınız olsaydı her şey bambaşka olurdu ASELSAN Rus ordusuna şov yaptı: Böyle bir aracınız olsaydı her... Haberi Görüntüle

120 KİLOMETRE MENZİLİ OLACAK

Roketsan tarafından geliştirilen TRG-300 füzesinin yüksek isabet ve tahrip gücü sayesinde 20-120 kilometre menzil arasındaki yüksek öncelikli hedefler üzerinde yoğun ve etkili ateş gücü sağladığı belirtildi. 

Uçak gemisi tasarlayan merkezin komutanı: Tek eksik noktamız kaldı Uçak gemisi tasarlayan merkezin komutanı: Tek eksik noktamız kaldı Haberi Görüntüle

FARKLI TİPTEKİ PLATFORMLARDA DA KULLANILIYOR

TRG-300 füzesinin Roketsan tarafından geliştirilen K+ Silah Sistemi ve Çok Namlulu Roket Atar Silah Sistemi ile uygun arayüzlere sahip farklı tipteki platformlar üzerinden atılabildiği bildirildi. 

TRG-300 şu an Azerbaycan ile Bangladeş tarafından da kullanılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading