Yandex Metrica

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, AB büyükelçileriyle görüştü

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, AB büyükelçileriyle görüştü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut'un ev sahipliğinde, AB üyesi devletlerin büyükelçileriyle görüştü.

Politika

23.01.2024, 22:01

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut başkanlığında AB üyesi devletlerin büyükelçileriyle bir araya geldi. AB Rezidansı'nda gerçekleşen toplantıda, Türkiye ve bölge gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Basına kapalı program, 1,5 saat sürdü.

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Görüşmeye ilişkin İYİ Parti'den yapılan açıklamada, Genel Başkan Akşener'in, büyükelçiler ile zaman zaman değerlendirmeler yapmak üzere bir araya geldiği belirtildi. Açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, bugünkü görüşmeye beraberinde Uluslararası Politikalar Başkanı, Bursa Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Kamil Erozan, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem ile Aydın Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Aydın Adnan Sezgin'le katıldığı aktarıldı.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

PARLAMENTER SİSTEMLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLMİŞ

Toplantıda, İYİ Parti'nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme ilişkin çalışmaları konusunda büyükelçilere bilgi verildiği dile getirilen açıklamada, Türkiye'nin AB üyeliği perspektifi konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

AB TÜRKİYE DELEGASYONUNDAN AÇIKLAMA

Öte yandan görüşmeye ilişkin AB Türkiye Delegasyonu'ndan yapılan açıklamada da "Toplantıda Türkiye ve bölge gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu." ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

BİLDİRİ KÜSTAHLIĞI

Hatırlanacağı gibi büyükelçiler geçtiğimiz aylarda da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Bu görüşmenin ardından büyükelçiler, Türkiye'ye karşı bildiri yayınlama küstahlığında bulunmuşlardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading