Yandex Metrica

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor!

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor!

İYİ Parti'de istifa furyasının ardı arkası kesilmiyor. Meral Akşener'in 'partiden son ayrılacak arkadaşım' dediği kişide istifa edenlerin arasına katıldı.

Politika

05.05.2024, 01:54

İYİ Parti'de yerel seçimlerin ardından başlayan istifa rüzgarı dinmek bilmiyor. Partide kurultaya sayılı günler kala parti içi istifalara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Son ayrılan kişi Meral Akşener'in partiden en son ayrılacak dediği Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu oldu. İstifasını duyuran Yanıkömeroğlu'nun önümüzdeki günlerdee CHP'ye geçmeye hazırlandığı konuşuluyor.

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3.... Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER, 'PARTİDEN SON AYRILACAK ARKADAŞIMDI' DEMİŞTİ

Özlale'nin yanı sıra yerel seçim sürecinde CHP ile ittifak yapılmasını savunan İyi Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu da partisinden istifa ettiğini açıkladı. 

Akşener, istifa sonrası Yanıkömeroğlu'nun partiden ayrılacak son kişilerden olduğunu düşündüğünü ifade etti. "Şimdi Ayşe Sibel Hanım Allah şahittir herhalde partimizden benim gözümde en son ayrılacak arkadaşım diyebilirdim, çünkü bir kadındı iş insanıydı ve parti kurulurken o dönemin şartlarında gelip bize kurucu oldu." diye konuştu. Yaşananların ardından İyi Parti cephesini şaşırtacak bir gelişme daha meydana geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'in talebine olumlu cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'in talebine olumlu cevap Haberi Görüntüle

CHP'YE YENİ İSİMLER KATILACAK 

Yerel seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, partisinin Meclis’te kapalı olarak gerçekleştirdiği toplantıda yeni katılımların sinyalini verdiği ifade edildi. Söz konusu kişilerin İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yankıömeroğlu ve Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar olduğu iddia edildi. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre; bugün CHP’nin Meclis’te yapılacak grup toplantısında partiye yeni milletvekillerinin katılacağı aktarıldı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Politika


Loading