Yandex Metrica

Özgür Özel'den Sabuncubeli Tüneli itirafı: AK Parti'nin icraatını övdü

Özgür Özel'den Sabuncubeli Tüneli itirafı: AK Parti'nin icraatını övdü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de yaptığı konuşmada "Manisa'dan evden çıktım, 25 dakika sonra buradaydım. Manisa'nın İzmir'e en yakın noktasında oturuyorum ve 25 dakikalık mesafedeyim. Çoğunuz buradan ayrılıp evlerine giderken benden daha fazla çaba sarf edecekler." demişti. Bu ifadelere AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'dan cevap geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İnan, "Sabuncubeli Tüneli sayesinde İzmir-Manisa arasını 25 dakikaya biz düşürdük, keyfini çıkar." değerlendirmesinde bulundu.

Gündem

26.03.2024, 15:12

Her durumda AK Parti'nin icraatlarını sorgulamaksızın eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bu kez tarihi bir itirafta bulundu. Özel, İzmir İş Dünyası buluşmasında yaptığı konuşmada Manisa'dan İzmir'e 25 dakikada geldiğini ve orada bulunan ve İzmir'de oturanların kendisinden daha sonra evlerine gideceğini söyledi. Özel, "Manisa'dan evden çıktım, 25 dakika sonra buradaydım. Manisa'nın İzmir'e en yakın noktasında oturuyorum ve 25 dakikalık mesafedeyim. Çoğunuz buradan ayrılıp evlerine giderken benden daha fazla çaba sarf edecekler." dedi. Bu sözlerin üzerine sosyla medya hesabından bir paylaşımda bulunan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Özel'in sözlerini hatırlatarak "Tarihi itiraf! Sayın Özgür Özel, İzmirlilerin trafik çilesini ancak bu kadar güzel anlatabilirdi. Çok teşekkür ediyorum. Canıgönülden tebrik ediyorum. Yıllardır biz de aynı duyguları paylaşıyorduk." ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti Genel Başkanlık seçimi sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İYİ Parti Kurultay sonuçları açıklandı mı? İYİ Parti Genel Başkanlık seçimi sonuçları ne zaman, saat kaçta... Haberi Görüntüle

"KEYFİNİ ÇIKAR"

İnan, Özgür Özel'in Manisa'dan İzmir'e 25 dakikada gelmesinin Sabuncubeli Tüneli sayesinde olduğunu belirterek "İzmir'de evden çıkıp işe gitmek saatler alırken, AK Parti ve Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Sabuncubeli Tüneli sayesinde İzmir-Manisa arasını 25 dakikaya biz düşürdük. Keyfini çıkar." değerlendirmesini yaptı. Eyüp Kadir İnan, yaptığı bir diğer paylaşımda ise Binali Yıldırım ile Sabuncubeli Tüneli'nde çekilmiş fotoğrafına yer verdi. 

Olay farklı mahallelere sıçramıştı! Belçika'da Türk ve Kürt gruplar arasında çıkan kavgada yeni detaylar ortaya çıktı! Olay farklı mahallelere sıçramıştı! Belçika'da Türk ve Kürt gruplar arasında... Haberi Görüntüle

SABUNCUBELİ TÜNELİ

İzmir-Manisa arasını 15 dakikaya düşüren Sabuncubeli Tüneli, 2018 yılında hizmete açılmıştı. Yapımında büyük payı bulunan Binali Yıldırım, açılış töreninde yaptığı konuşmada "Duyduk duymadık demeyin, Sabuncubeli Tünellerini açıyoruz, bir hayal daha gerçeğe döndü. Bu büyük eseri bölgeye kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin aydınlık yarınlarını müjdeleyen Sabuncubeli Tüneli hayırlı, uğurlu olsun. İzmir'in, Manisa'nın güzel insanları İzmir'in milletvekili olmaktan, Meclis'te bu güzel şehri temsil etmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Hizmet aşkıyla dağları delmeye, gönüllere yol yapmaya, mesafeleri kısaltmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız için, bölgemiz için ne yapsak yakışır, ne yapsak azdır." demişti.

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading