Yandex Metrica

Togg için ön siparişler ne zaman verilecek? Togg CEO'su Karakaş merak edilen tarihi açıkladı

Togg için ön siparişler ne zaman verilecek? Togg CEO'su Karakaş merak edilen tarihi açıkladı

Togg akıllı cihazı için ön siparişler Trumore platformu üzerinden verilecek. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, ''Hedefimize giden yolda şubat ayında da ön siparişleri açıp ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Trumore platformu üzerinden de Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı olacak" açıklamasında bulundu.

Otomobil

04.03.2024, 19:34

Türkiye Yüzyılı projeleri arasında yer alan ve Cumhuriyet'in 99. yaşında banttan indirilen yerli otomobil Togg'un mart ayında yollarda olması beklenirken yeni bir gelişme yaşandı. Togg, dijital platformunu Trumore adıyla kullanıma sunarken, ilk etapta sadece Türkiye’de kullanıma açık olacak platform üzerinden Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermek de mümkün olacak.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

MOBİL UYGULAMA KULLANIMA SUNULDU

Togg'dan yapılan açıklamaya göre, "Bir otomobilden fazlası için" yola çıkan Togg, dijital platformu Trumore'un ilk temas noktası olan mobil uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sundu.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

YARIŞMA YA DA KURA YÖNTEMİYLE ÖN SİPARİŞ HAKKI ELDE EDECEK

Kullanıcılar, Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı elde edebilecek. Aynı zamanda Togg’un, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak üreteceği ve açık artırma ile satışa sunacağı NFT koleksiyonu kapsamında da 2023 adet akıllı cihaz için ön siparişe katılma hakkı ve sıralama önceliği olacak.

Araçları stoklayan galericilere kötü haber! Bayiye gelen otomobile zam yasak: Ön ödemeye de sınır geliyor Araçları stoklayan galericilere kötü haber! Bayiye gelen otomobile zam yasak:... Haberi Görüntüle

ÖN SİPARİŞLER ŞUBAT AYINDA AÇIKLANACAK

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, mobilite ekosistemini Trumore dijital platformuyla genişletip yaygınlaştırdıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı; "Mobilite deneyimini yeniden tanımlayarak kullanıcılara günlük yaşamlarını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri geliştiriyoruz. Bu çözümlerimizi Trumore dijital platformumuz üzerinden kullanıcılarla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Platformumuzu oluşturan Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarında mobilite ekosisteminin sunduğu tüm fırsatları biz de kullanıcıların hizmetine sunuyoruz.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

''2023 BOYUNCA TESLİM EDECEĞİZ''

Veriyi işleyip yapay zekâ ile geliştirebilen platformumuz daha çok kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir dünya demek. Uygulamamız ile kullanıcılara kesintisiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Hedefimize giden yolda şubat ayında da ön siparişleri açıp ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Trumore platformu üzerinden de Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı olacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading