Yandex Metrica

Marmaray'da seferler aksadı mı, hangi seferler iptal? Marmaray'da intihar mı oldu, ne oldu 2 Nisan 2024?

Marmaray'da seferler aksadı mı, hangi seferler iptal? Marmaray'da intihar mı oldu, ne oldu 2 Nisan 2024?

İstanbul'da 2 Nisan Salı günü korkunç bir olay meydana geldi. İstanbul'da Marmaray'ın Yenikapı İstasyonu'nda bir yolcunun intihar girişimi nedeniyle seferlerde aksama yaşanıyor. Yolcu raylara atladı. Peki, Marmaray'da intihar mı oldu, ne oldu 2 Nisan 2024? Marmaray'da seferler aksadı mı, hangi seferler iptal?
 

Gündem

13.04.2024, 22:54

Marmaray'da intihar mı oldu, ne oldu 2 Nisan 2024? Marmaray'da seferler aksadı mı, hangi seferler iptal? soruları bugün gerçekleşen intihar girişim sonrası merak ediliyor. İstanbul'un Marmaray hattında, Yenikapı İstasyonu'nda bir yolcunun raylara atlaması nedeniyle seferlerde aksama meydana geldi. 

Bu intihar girişimi sebebiyle tren seferlerinde gecikmeler yaşanıyor. Peki, Marmaray'da intihar mı oldu, ne oldu 2 Nisan 2024? Marmaray'da seferler aksadı mı, hangi seferler iptal?

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya... Haberi Görüntüle

MARMARAY'DA İNTİHAR MI OLDU, NE OLDU 2 NİSAN 2024?

Marmaray'ın resmi sosyal medya hesabından intihar girişimine dair yapılan açıklamasında, "Sayın yolcularımız; Marmaray Yenikapı istasyonunda yaşanan üzücü bir olay nedeniyle trenlerimiz Kazlıçeşme-Üsküdar istasyonları arası hizmet verememektedir" denildi.

DEM Parti'den PKK elebaşı Kalkan'ın 'sokak' çağrısına yanıt: 'Taksim Meydanı'na yürüyoruz' DEM Parti'den PKK elebaşı Kalkan'ın 'sokak' çağrısına yanıt: 'Taksim Meydanı'na... Haberi Görüntüle

MARMARAY'DA SEFERLER AKSADI MI, HANGİ SEFERLER İPTAL?

Marmaray'da intihar girişiminden ötürü Kazlıçeşme-Üsküdar istasyonlarında geçiçici olarak 2 Nisan Salı günü seferler iptal oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading