Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda bir araya geldi. Görüşmenin TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un odasında gerçekleştiği bildirilirken; Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili görüşmenin ise gelecek hafta gerçekleşeceğini söyledi.  

Gündem

29.04.2024, 11:03

TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan parti liderleriyle de bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel'den görüşme talebi geldiğini belirterek, "En kısa zamanda bir araya gelişi gerçekleştiririz." dedi.

1 Mayıs (Bugün) Ankara'da EGO otobüsler bedava mı? 2024 İşçi Bayramı'nda Ankara'da otobüs, metro ücretsiz mi? 1 Mayıs (Bugün) Ankara'da EGO otobüsler bedava mı? 2024 İşçi... Haberi Görüntüle

TBMM'DE BİR ARAYA GELDİLER

Açıklamanın hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti liderlerini kabul etti.

Özgür Özel de parti genel başkanlarının arasında yer aldı.

Schengen vizesinde büyük eziyet! Bakın bu kez bahaneleri ne oldu? Schengen vizesinde büyük eziyet! Bakın bu kez bahaneleri ne oldu? Haberi Görüntüle

GÖRÜŞME İÇİN TARİH BELİRLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda "Özgür Özel'le görüşecek misiniz?" sorusunu yanıtladı.

Erdoğan, "Özgür Özel'in benimle görüşme talebi oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi de gerçekleştiririz. Ayaküstü olacak işler değil bunlar. Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz." dedi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Sibergöz-36' operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Sibergöz-36' operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL: ÇAY İÇTİK BAYRAMLAŞTIK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin "Çay içtik, bayramlaştık. Önümüzdeki hafta görüşeceğiz." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading