Yandex Metrica

Zeynep Mayruk kimdir? Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk kaç yaşında, nereli?

Zeynep Mayruk kimdir? Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk kaç yaşında, nereli?

Zeynep Mayruk ve Tolga Sarıtaş Çeşme tatili ile gündemde yerini aldı. Peki Zeynep Mayruk kimdir? Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk kaç yaşında, nereli?

Kimdir

18.05.2024, 16:16

Zeynep Mayruk ve sevgilisi oyuncu Tolga Sarıtaş Çeşme tatilinde görüntülendi. Yaklaşık 2 buçuk yıldır beraber olan çift gündemde yerini aldı. Peki Zeynep Mayruk kimdir? Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk kaç yaşında, nereli?

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

ZEYNEP MAYRUK KİMDİR?

Tasarımcı Zeynep Mayruk, 1989 yılında İzmir'de doğdu. İlk moda dersini Chicago'da Saint Charles Lisesi'nde alan Mayruk, 2006 senesinde Saint Charles Lisesi'ni bitirdi. Zeynep Mayruk, daha sonra Türkiye'ye geri döndü. İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümünde eğitim hayatına devam eden Zeynep Mayruk, 2012 senesinde mezun oldu. Bu yıldan sonra Londra Central Saint Martins'de 6 farklı sertifika programına katıldı.

Zeynep Mayruk, 2013 senesinde Zeynep Mayruk markasını oluşturdu. Mayruk, Haute Couture tasarımlarını ve hazır giyim kıyafetlerinin üretimlerini gerçekleştiriyor. Tasarımcı Mayruk, ilk koleksiyonunu 2013 Alaçatı Millfest festivalinde tanıttı. Zeynep Mayruk, 2014 ilkbahar yaz koleksiyonlarının gösterildiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul' da ilk stüdyo defilesini yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading