Yandex Metrica

Musa Mert Çetin kimdir? Musa Mert Çetin ne iş yapıyor?

Musa Mert Çetin kimdir? Musa Mert Çetin ne iş yapıyor?

Seçil Erzan davasında para kaptırdıkları iddia edilen futbolcular müşteki sıfatıya hakim karşısına çıktı. Mahkemede ifade veren Muslera çektiği paraları Musa Mert Çetin aracılığı ile Seçil Erzan'a verdiğini belirtti. Seçil Erzan olayında yeni gelişme yaşandı ve 5 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğu iddia edildi. İddialara göre suç duyurusunda bulunulan isimler arasında Musa Mert Çetin de adı yer alıyor. Musa Mert Çetin kimdir? Musa Mert Çetin ne iş yapıyor?

Gündem

27.04.2024, 01:45

Musa Mert Çetin kimdir? Musa Mert Çetin ne iş yapıyor? Seçil Erzan davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Hakim bu kez Seçil Erzan'a para veren eski futbolcuları dinledi. Müşteki sıfatıyla mahkemeye ifade verenler arasında Galatasaray'ın kalecisi Muslera da vardı. Muslere Seçil Erzan'a nasıl para verdiğini anlattı. Duruşmada tercüman aracılığıyla ifade veren Muslera, "Para vermeye kim ikna etti?" sorusu üzerine Erzan'ın kendisine yüzde 35'lik kazanç teklif ettiğini belirtti. Muslera parayı nasıl verdiğine dair yaptığı açıklamada ise "Musa Mert Çetin'e verdim. Musa Mert, bu parayı Denizbank'ın Levent Şubesi'nde Seçil Erzan'a ofisinde teslim etti." dedi. Musa Mert Çetin'in adı davada bir kez daha konuşulmaya başlandı. 

BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna nasıl katılınır? BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna... Haberi Görüntüle

MUSA MERT ÇETİN KİMDİR?

Musa Mert Çetin 17 Ekim 1983 yılında dünyaya geldi.

Musa Mert Çetin uzun süre Galatasaray Kulübü'nde görev yapmıştır. 

Galatasaray'da uzun süre tercüman olarak görev yapan Musa Mert Çetin Fatih Terim'in Panathinaikos takımıyla anlaşması üzerine kendisi de Panathinaikos'ta tercüman olarak çalışmaya başladı. 

Galatasaray'da 2009 yılından 2022 yılına kadar tercüman olarak çalıştı. 

23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024 Çocuk Bayramında ESHOT otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024... Haberi Görüntüle

MUSA MERT ÇETİN NE İŞ YAPIYOR?

Musa Mert Çetin tercüman olarak görev yapıyor. 

Musa Mert Çetin, İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Fransızca ve İtalyanca dillerini iyi şekilde biliyor. Futbolcuların iletişim ve tercümelerinden sorumlu olarak görev yapıyor. 

GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde 626 lira ödenecek GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde... Haberi Görüntüle

MUSA MERT ÇETİN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU İDDİASI

TV100’de yer alan iddiya göre Seçil Erzan olayının ardından banka eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin hakkında suç duyurusunda bulundu. Ayrıca eski futbolcu Selçuk İnan, iş insanı Mert Zeydanlı, Fatih Terim’in aile dostu Nur Erkasap ve Avukat Rezan Epözdemir hakkında da suç duyurusunda bulunulduğu iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Haberi Görüntüle

MUSLERA MAHKEMEDE İFADE VERDİ

Muslera parayı Seçil Erzan'a nasıl verdiğini şu sözlerle anlattı;  "Bu Denizbank tarafından yapılan teklifti. Seçil Erzan aradı, 'Mehmet Aydoğdu ve Hakan Ateş fon dairesinin başında olan kişiler' dedi. Bunun üzerine Florya Şubesinden 700 bin dolar paramı çektim." diye ifadesine devam eden Muslera, "Çektikten sonra Musa Mert Çetin'e verdim. Musa Mert, bu parayı Denizbank'ın Levent Şubesi'nde Seçil Erzan'a ofisinde teslim etti. Seçil'in aramasıyla Ziraat Bankası'ndan 500 bin dolar alıp Musa Mert'e verdim. Bu parayı da Musa Mert, Erzan'a Denizbank'ın kapısından verdi. Seçil Erzan paranın geri ödeneceğine dair yazılı bir belge verdi. Bana 1.2 milyonluk yatırımın karşılığında 700 bin dolar geri verildi. Ana param üzerinde herhangi bir kazancım olmadı." dedi. Mahkeme Başkanı, "Seçil, İspanyolca bilmiyordu, Seçil ile kendisi arasında kim aracılık yaptı?" sorusuna Muslera, "Musa Bey benim arkadaşımdır, güvendiğim birisidir. O yüzden bağlantıyı o sağlıyordu." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading