Yandex Metrica
Reklam Görseli

Killa Hakan kimdir? Rapçi Killa Hakan kaç yaşında, nereli?

Killa Hakan kimdir? Rapçi Killa Hakan kaç yaşında, nereli?

Killa Hakan için yapılan üzücü paylaşım sonrasında rapçi Killa Hakan merak edilmeye başladı. İnternette Killa Hakan sağlık durumu araştırılırken Killa Hakan'ın hayatı da aranıyor. Peki Killa Hakan kimdir? Rapçi Killa Hakan kaç yaşında, nereli?

Kimdir

01.03.2024, 03:08

Killa Hakan, Almanya'da yaşayan rap şarkıcısıdır. Killa Hakan hakkında yapılan üzücü paylaşım ile rapçi gündem oldu. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette Killa Hakan hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki Killa Hakan kimdir? Rapçi Killa Hakan kaç yaşında, nereli?

Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Haberi Görüntüle

KİLLA HAKAN KİMDİR?

Killa Hakan, 3 Mart 1973 tarihinde Almanya Kreuzberg'de doğdu. Killa Hakan'ın gerçek adı Hakan Durmuş'tur.Killa Hakan'ın ailesi 1960'lı senelerde işçi olarak Trabzon'dan Almanya'ya gitmiş ve aslen Tokatlıdır. Babası Ali Rıza Durmuş ise güreşçidir. 

Killa Hakan, Almanya Kreuzberg'de büyüdü ve okudu. Getto hayat anlayışıyla yaşayan Hakan, sokaklarla küçük yaşta tanıştı. Genç yaşında hapse giren Killa Hakan, cezaevi yıllarında sözler yazdı. İlk hapse giriş sebebi, Alman polisinin Türklere karşı tavırları yüzünden genç yaştaki Hakan'a ceza verilmesidir. Bu olay ile Killa Hakan ilk kez cezaevine girmiş oldu. Son olarak bir polise ırkçı (Nazi) dediği için 4 ay hapis yatan Killa Hakan, Almanya'da yabancı sözlü rap müzik yapmak yerine Türkçe rap yaptı ve kendini zamanla Avrupa'ya gösterdi. Bunun dışında Killa Hakan, günümüz Almanya'sında farklı işlerle de ilgilenmektedir. Avrupa'da Türkçe rap albümlerini satmayı ve Türkçe'yi Avrupa'ya tanıtmayı hedefleyen Killa Hakan, Almanya'da çalışmalar yaparak rap müziği ile hayata dört elle satılmayı öğrencilerine öğretmektedir. En son bir ilke imza atan Killa Hakan, MTV Almanya kanalında 15 hafta süre boyunca Top 10 listesinde kalmayı başardı. 

Killa Hakan'ın şarkılarında sürekli söylediği "36" sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodu numarasıdır. Killa Hakan, aynı zamanda 36 Boys Çetesi'nin en eski üyelerinden bir tanesidir.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading