Yandex Metrica

Seçil Erzan kimdir, ne iş yapıyor? Seçil Erzan kaç yaşında, kimleri dolandırdı?

Seçil Erzan kimdir, ne iş yapıyor? Seçil Erzan kaç yaşında, kimleri dolandırdı?

Banka müdürü Seçil Erzan'ın, ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanması sonrasında, memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan bir banka şubesindeki kasasında yapılan aramada, 7 adet Reşat altın, 5 adet Ata altın, 2 adet Ata altın kolye, 1 adet yüzük ve üzerinde adının yazılı olduğu kartvizitler bulundu. El konulan altınlar, soruşturma kapsamında muhafaza altına alındı. Peki Seçil Erzan kimdir, ne iş yapıyor? Seçil Erzan kaç yaşında, kimleri dolandırdı?

Kimdir

23.01.2024, 21:46

18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanmalarına başlanan banka müdürü Seçil Erzan'ın, Çorlu'daki bir banka şubesinde altınlarının bulunduğu ortaya çıktı. Peki Seçil Erzan kimdir, ne iş yapıyor? Seçil Erzan kaç yaşında, kimleri dolandırdı?

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

SEÇİL ERZAN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Seçil Erzan, doğumunu yaptığı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Lise eğitimini Çorlu Lisesi'nde tamamlayan Erzan, üniversite eğitimini ise Kocaeli'de aldı. Çorlu'da bir bankada 10 yıl boyunca şube müdürü olarak görev yaptıktan sonra İstanbul'da bir şube müdürlüğüne atanmıştır.

2013 yılında çalıştığı banka ile Galatasaray arasında sponsorluk anlaşması imzalandığı için, görevi sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in finansal danışmanlığını üstlendi. Şube müdürü olarak geçirdiği yaklaşık 11 yıl boyunca birçok futbolcu, iş insanı ve ailelerine 'fon' vaadiyle yüksek getiri sağlama önerilerinde bulundu.

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

SEÇİL ERZAN KAÇ YAŞINDA, KİMLERİ DOLANDIRDI?

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan banka müdürü Seçil Erzan'ın, Çorlu'daki bir banka şubesinde altınları olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, sanık Seçil Erzan'ın bir bankanın Levent'teki şubesinde müdür olarak görev yaptığı ifade ediliyor. Erzan'ın müşteki Bülent Çeviker'den kişisel güven ilişkisine dayalı olarak 2 milyon dolar alarak, bu parayı yüksek kar vaadiyle geri ödeyeceği taahhüdünde bulunduğu belirtiliyor. İddianamede, müşteki Bülent Çeviker'e karşılığında verilen yazılı belgelerin ardından Çeviker'in Erzan'a ulaşamadığı ve durumu bankaya bildirdiği ifade ediliyor. Banka tarafından yapılan araştırmanın ardından Erzan hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading