Yandex Metrica

Sahra Işık kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Sahra Işık Survivor hangi sezonlar yarıştı?

Sahra Işık kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Sahra Işık Survivor hangi sezonlar yarıştı?

Survivor All Star yarışmasının dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Sahra Işık'ın hayatı, izleyiciler tarafından arama motorlarında araştırılmakta. Peki, Sahra Işık kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Sahra Işık Survivor hangi sezonlar yarıştı?

Kimdir

03.05.2024, 20:35

Sahra Işık kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Sahra Işık Survivor hangi sezonlar yarıştı? soruları gündeme geldi. Survivor All Star yarışmasının dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Sahra Işık'ın hayatı, izleyiciler tarafından arama motorlarında araştırılmakta.

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

SAHRA IŞIK KİMDİR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

İstanbul'un 1991 yılında dünyaya gelen eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık, Selanik göçmeni bir ailenin ferdi olarak hayata gözlerini açtı. Uzun yıllar voleybolun içinde aktif bir şekilde yer alan Işık, Fenerbahçe formasını giyerken aynı zamanda modellik kariyerine de adım attı. 2013 yılında Malezya'da düzenlenen Best Model yarışmasında elde ettiği 3. sıra ile uluslararası alanda da adından söz ettirdi.

 

Televizyon kariyerine Survivor 2014 yarışmasıyla başlayan Sahra Işık, 2017'de Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen "Boksun Yıldızları" adlı yarışmada da başarıyla yer aldı. 2018 yılında ise Survivor All Star yarışmasına katılarak bir kez daha izleyicilerle buluştu.

 

Sahra Işık'ın özel hayatına dair önemli bir döneme işaret eden bir diğer detay ise 2023 yılında iş adamı İdris Aybirdi ile dünya evine girmesiydi. Bu mutlu birliktelik, Işık'ın özel hayatındaki güzellikleri de beraberinde getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading