Yandex Metrica

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir?

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala partiler ve adaylar seçim çalışmalarına hız verdi. CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Nas'ın biyografisi de son zamanlarda internette oldukça fazla araştırılmaya başlandı. Peki Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir?

Kimdir

27.04.2024, 01:23

Seçimlerde sonucu en çok merak edilen illerin başında İstanbul geliyor. İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi beklenen seçim yarışında ipi hangi partinin adayının göğüsleyeceği heyecanla bekleniyor. İstanbul'da CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas'ın kim olduğu da merak konusu oldu. 

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR NAS KİMDİR?

1974'te Gümüşhane’de dünyaya gelen Özgür Nas CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. 

İlk ve orta eğitimini Gümüşhane'de tamamlayan Özgür Nas daha sonra lisans eğitimini ise Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı. 

İnşaat alanında iş deneyimlerine sahiptir. 

1998 ila 2014 yılları arasında GN Sistem Lojistik İnşaat şirketinde şirket ortağı ve genel müdür olarak görev yapmıştır.

Bir dönem Kartal Belediyesi şirketlerinden Karyapsan’da yönetim kurulu başkanı ve genel müdür olarak görev almıştır.

2012 yılından itibaren halen FN3 İnşaat ve Yapı Malzeme şirketinde yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır.

İyi bir Beşiktaş taraftarı olan Özgür Nas, Beşiktaş kongre üyesidir.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR NAS'IN CHP'DEKİ GÖREVİ NEDİR?

Siyaset yaşantısına CHP ile başladı.  2007-2009 yılları arasında CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Ardından 2012-2015 yılları arasında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.  2018’den beri halen CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı (Yerel Yönetimlerden Sorumlu) olarak görev yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Kimdir


Loading