Yandex Metrica

Ozan Tufan kimdir? Ozan Tufan kaç yaşında, nereli?

Ozan Tufan kimdir? Ozan Tufan kaç yaşında, nereli?

Ozan Tufan doğum gününde vatandaşlar tarafından aranmaya başladı. Doğum gününde sürpriz doğum günü partisi yapılan Ozan Tufan futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki Fenerbahçeli Ozan Tufan kimdir? Ozan Tufan kaç yaşında, nereli?

Kimdir

28.01.2024, 14:44

Ozan Tufan sevenleri tarafından doğum gününde araştırılmaya başladı. Fenerbahçeli Ozan Tufan'a sürpriz parti hazırlandıktan sonra vatandaşlar tarafından internette 'Ozan Tufan kimdir? Ozan Tufan kaç yaşında, nereli?' aranmaya başladı. Peki Ozan Tufan kimdir? Ozan Tufan kaç yaşında, nereli?

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

OZAN TUFAN KİMDİR?

Ozan Tufan, 23 Mart 1995 tarihinde doğdu. Maden işçisi baba ve ev hanımı bir annenin evladı olsn Ozan Tufan, Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da orta saha mevkinde oynamaktadır.

Ozan Tufan'ın keşfedilme süreci henüz 10 yaşındayken okul takımı maçlarında, Bursaspor alt yapı sorumlularının Tufan'ı takibe almasıyla başladı. 9 yaşında Bursaspor alt yapısına giren Ozan, 2007 senesinde eğitimine devam ettiği Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu ile Danone Küçükler Futbol Türkiye birinciliğini kazandı. Turnuvada 9 gol atarak gol kralı olan başarılı orta saha oyuncusu, böylelikle yükselişine ivme kazandırmış oldu.

Bir süre sakatlık sıkıntısıyla boğuşan Ozan Tufan, 2011 senesinde tam formuna ulaştı ve Bursaspor PAF takımının en önemlilerinden oldu. Ozan Tufan, 2012 senesinde Ertuğrul Sağlam'ın özverisi sonucunda A takım'da forma bulmaya ve bu formayı bir daha bırakmamak üzere terletmeye başladı. Tufan, PAF takım sonrası hep A takımında bulundu. 

Pek çok kulübün Ozan'ı istemesiyle 2014 sensinde takımın başında bulunan Şenol Güneş, oyuncuyu ne olursa olsun bırakmayacağını söyledi. 2015 senesinde Fenerbahçe'nin baskıları sonucunda, takım arkadaşı Şener Özbayraklı ile Fenerbahçe'ye transfer olan ve etkili bir sezon geçiren Ozan Tufan, orta sahanın en kilit oyuncularından birisi olarak biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading