Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli voleybolcu İlkin Aydın kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İlkin Aydın hangi takımlarda oynadı?

Milli voleybolcu İlkin Aydın kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İlkin Aydın hangi takımlarda oynadı?

Belçika'yı mağlup eden Kadın Voleybol Milli Takımı'nın oynadığı maçta aldığı sayılar ile dikkatleri üzerine çeken İlkin Aydın hakkında sosyal medya kullanıcıları araştırma yapıyor. Peki, Milli voleybolcu İlkin Aydın kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İlkin Aydın hangi takımlarda oynadı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

21.05.2024, 18:25

İlkin Aydın, Belçika'yı mağlup eden Kadın Voleybol Milli Takımı'nın en başarılı ve dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Milli voleybolcu hakkında merak edilen, "Milli voleybolcu İlkin Aydın kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İlkin Aydın hangi takımlarda oynadı?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

İLKİN AYDIN KİMDİR?

5 Ocak 2000 yılında Ankara'da dünyaya gelen İlkin Aydın, 5 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Galatasaray'da forma giymektedir ve 1.83 boya sahiptir. İlkin Aydın'ın smaç yüksekliği 299 santimetre ve blok yüksekliği ise 298 santimetredir. Smaçör pozisyonunda görev alan İlkin Aydın, ülkemizin en başarılı voleybolcuları arasında yer almaktadır.

İLKİN AYDIN HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

2015-2016 yılları arasında İlbank ve daha sonra 2016-2017 yılları arasında TVF Spor Lisesi'nde oynayan İlkin Aydın, ardından Galatasaray'a transfer oldu. Aydın, 5 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Galatasaray'da forma giymektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading